Катинка Вон Дайхман спечели „Изида къп“

Статуетката бе връчена от Младен Матеев, управител на „Изида“ ООД

Катинка Вон Дайхман от Лихтенщайн  спечели осмото издание на „Изида Къп“- Международния тенис турнир с награден фонд 25000$, съобщават организаторите от Изида.
На централния корт, в едноименния тенис комплекс, тя се наложи над Изабелла Шиникова с 6/0 6/3 и заслужено спечели турнира, 3919 $ от наградния фонд и 50 точки за световната ранглиста.  Вчера Избелла, с партньорката си Лина Гьорческа от Македония, надиграха на финала по двойки, в един изключително интересен и оспорван мач, двойката от Германия и Норвегия – Лаура Шайдер/Мелани Сток с резултат 67(13) 6/2 10/6.
Статуетката за победителката, копие на красивата статуя, която краси Тенис Комплекс „Изида“, бе връчена от г-н Младен Матеев, управител на „Изида“ ООД. Шампионката сподели по време на официалното награждаване чудесните си впечатления от  турнира, благодари за прекрасните условия които предлага тенис комплекса и за гостоприемство на домакините.
Дано догодина да бъдем свидетели на деветото издание на този силен тенис турнир, организиран от Тенис Клуб „Изида“ с подкрепата на Община Добрич и Българската Федерация по Тенис.