Официално! Анджелина поиска развод с Брад Пит

Причините: Методите на възпитание на децата и любовта на Брад Пит към марихуаната и алкохола

Дим без огън - няма! Слуховете за раздялата на най-известната двойка в Холивуд, които се появяват през последните няколко месеца, за съжаление се оказа верни. 

Според американският портал TMZ.com, Анджелина Джоли официално е подала молба за развод с Брад Пит. Новината вече коментира адвокатът на актрисата, Робърт Оффер.

"Това решение беше взето за доброто на семейството. Моят клиент не иска да коментира ситуацията и иска всички да уважаваме правото й на личен живот", каза адвокатът.

Юристите на актрисата са подали съответните документи в съда в понеделник, 19 септември. "Непреодолими различия" е стандартната формулировка обявена като причина за развода.

Въпреки това, според обкръжението на Джоли, основната причина за развода е това, че Брад е лош баща. 

Актрисата не е доволна от начина, по който Пит изпълнява родителските си отговорности, и това е дълбоко разочароващо, "Тя е изключително разстроена заради неговите методи на възпитание." 

прочетете още: КАК СЕ ПРАВИ РАЗВОД В ХОЛИВУД?

Анджелина е поискала съдията да й даде пълно попечителство над децата и дава на Пит възможност да ги посещава само през почивните дни.

Според източници на TMZ.com, на 41-годишната Анджелина й е "дошло до гуша" от „любовта“ на нейния 52-годишен съпруг към марихуаната и алкохола, както и неговите непрестанни изблици на агресия. Всичко това, според Джоли, е твърде опасно за децата й.

Разводът на двойката не е свързан с "трето лице" (преди това в пресата имаше слухове, че аферата на Брад с френската актриса Марион Котияр е причина за раздялата).

По думите на близки до семейството, всичко това е само защото Анджелина не е доволна от отношението на Пит към децата.

В молбата за развод Джоли не изисква финансовата подкрепа от съпруга си. Въпреки това, двойката все още трябва да раздели придобитото общо състояние, което е около 400 милиона долара. Интересите на Анджелина в съда ще защитава известният холивудски адвокат Лора Васер, която защитава Джони Деп по време на бракоразводното дело с Амбър Хърд.