Джоли и Пит с временно споразумение

След три седмици Брад Пит ще може да се види с децата си, двамата ще посещават специалист

Звездната двойка в развод Анджелина Джоли и Брад Пит са постигнали временно споразумение относно попечителството над шестте им деца, което ще позволи на Пит да посети децата, предаде Асошиейтед прес.

Двама източници, които са запознати с договорката между звездите, но нямат право да говорят публично, са споделили, че споразумението ще влезе в сила след три седмици.

Според договореното, първото посещение на Пит при децата ще бъде в присъствието на психолог, но това може и да не е изискване за следващите посещения.

Източниците твърдят, че и двете страни по споразумението са се съгласили да отидат на индивидуални консултации със специалист.

От канторите на адвокатите на двете кино звезди са изпратили съобщения до медиите, в които посочват, че техните фирми не коментират клиентите си.

Анджелина Джоли подаде молба за развод на 19 септември, а на следващия ден адвокатът ѝ каза, че решението ѝ е взето „за доброто на семейството“. Тя поиска попечителство над шестте си деца, на възраст от 8 до 15 години.

Временното споразумение, до което са стигнали двете страни все още не е влязло в съда и все още няма коментар от Брад Пит.

ФБР съобщи, че се събират доказателства за твърденията, че Пит е бил замесен в скандал със семейството си на борда на частен самолет на 14 септември, въпреки, че от Бюрото заявиха, че не е открито официално разследване. Източници, запознати с обвиненията твърдят, че в центъра им е отношението на актьора към 15-годишния му син Мадокс.

Анджелина Джоли и Брад Пит се ожениха на 23 август 2014 г. на Лазурния бряг. Близките отношения между тях започнаха през 2004 г. преди снимките на филма "Мистър и мисис Смит". Двамата имат шест деца, три от които са биологични, а три са осиновени. Шайло е на 10 години, а близнаците Вивиан и Нокс на 8 години. Осиновените деца са: Мадокс на 15 години, Захара на 11 години и Пакс на 13 години.

Това беше трети брак за Джоли. Тя беше омъжена за актьорите Джони Лий Милър от 1996 г. до 1999 г. и за Били Боб Торнтън от 2000 г. до 2003 г.