Любимецът на милфките Гришо плени и Лепа Брена

Юголегендата е омъжена за известния сръбски тенисист Слободан Живойнович

Сръбската фолк звезда и легенда Лепа Брена, която скоро навърши 56 години е луда по родния тенисист Григор Димитров, гръмна родната преса.

След поредицата от връзки с по-възрастни жени Григор се превърна в мокър сън за застаряващите мамчета по света. Ето, че и самата Лепа Брена си пожелала да щипне стегнатото дупе на хасковлията.

Страстта на изпълнителката към младия спортист води догодина турбофолк певицата да дойде в България. През февруари Гришо ще участва във второто издание на турнира по тенис в София, който ще се проведе в зала "Арена Армеец".

Затова и отсега Лепа Брена е дала заявка, че ще бъде в публиката. Певицата дори се надява на лична среща с Димитров и двамата да си направят селфи. Лепа Брена признала, че ладежа е сред най-любимите й спортисти, а след това като жена е впечатлена и от визията му.

"За мен е удоволствие да бъда част от турнира през февруари следващата година. Ще бъде чест за мен да играя в родината си и да споделя част от вълнението на световния тенис. Заедно ще се наслаждаваме на тенис от най-високо ниво в София. Ще се видим скоро!", заяви Димитров, който вероятно не подозира, че ще има фенка от световна величина.

Любовта на юголегендата към спортистите с ракета в ръка не е случайна. Вече няколко десетилетия тя е омъжена за прословутия сръбски тенисист Слободан Живойнович. Сега сърцето й е развълнувано от далеч по-младия му колега, който обаче има сериозна връзка със световноизвестната певица Никол Шерцингер, която също е по-възрастна от него.