"Бързи и яростни" 8 с първи трейлър (видео)

Към екипа се включват Шарлиз Терон, Хелън Мирън и Кърт Ръсел

Филмовото студио Юнивърсал пусна първият трейлър на продължението от поредицата "Бързи и яростни" 8. След като предшественика на осмата част спечели рекордните 1 млрд. долара в световния бокс офис, сега най-новата глава от най-популярният филм се очаква да подобри не само печалбите, но и всички рекорди до сега. 

Този път Дом и Лети са на меден месец, а Браян и Мия са се оттеглили от играта, изглежда, че състезателният тим със склонност към живот на ръба най-накрая живеят нормален живот. Но когато мистериозна жена (носителката на Оскар Шарлиз Терон), изкушава Дом, въвличайки го в света на престъпността, изглежда че той няма да успее да се измъкне толкова лесно. Сега целият екип е поставен пред изпитание, каквото не е имал никога преди. 

От бреговете на Куба, през улиците на Ню Йорк, до замръзналите арктически планини, елитния екип ще прекоси света, за да спре хаоса, който го заплашва и да спасят човека, който ги направи семейство. 

Освен Вин Дизел, в новата част участват Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Мишел Родригес, Тайрис Гибсън, Лудакрис, Натали Еманюел, Елза Патаки и Кърт Ръсел. Освен Шарлиз Терон, се очаква да видим и Скот Ийстуд, заедно с носителката на Оскар Хелън Лирън. Режисьор на лентата е Ф. Гари Грей. Премиерата е обявена за 14 април 2017.