Терминаторът Арни счупи крак

Бившият губернатор трябва да носи шина поне месец

Холивудският актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер е счупил десния си крак. Това стана ясно след като Арни се появи с медицински ботуш по време на участието си в предаването „Live with Kelly” по ABC News.

„Просто малък инцидент по време на педикюр”, пошегува се той на въпрос на водещите. И после разясни, че има фрактура на костта, която се дължи на прекомерно натоварване.

„Вероятно е заради честото каране на ски, бягане или клякане. Но кой се вълнува от това”, отговори 69-годишният актьор.

Той добави, че лекарите са го посъветвали да носи шината в няколко седмици, но съвсем скоро той обмисля да я смени със ски. От своя страна водещите отбелязаха, че обувката изглежда доста терминаторски. 

През октомври, стана известно, че Шварценегер и Джеки Чан ще играят в продължението Олег Степченко "Вий - Пътуване до Китай: тайната на желязната маска" ( "Вий 2"). 

Снимките със Шварценегер се състоят в Китай. Филма разказва историята на английския пътешественик Джонатан Грийн, който получава задача от руския цар Петър I да изготви карта на Далечния изток. В хода на работата си той стига до Китай.

Премиерата на „Вий-2: Пътуване до Китай“ е насрочена за 2017 година.

Сред най-популярните филми с участието на бившия губернатор на Калифорния са "Терминатора", "Командо", "Хищникът", "Червена жега", "Зов за завръщане" и "Краят на света".