Джордж и Амал Клуни чакат близнаци

Според ливански вестник те ще се родят през март

Мечтата на Амал Клуни да стане майка може би е на път да се сбъдне. През първите дни на новата година усилено се заговори, че Джордж Клуни и съпругата му Амал очакват близнаци. Клюката съобщиха италианските медии, цитирайки ливанския всекидневник The Daily Star. Според него те ще се родят през март. Ливанският всекидневник цитира източник, близък до семейството на Амал Аламудин в Бейрут.

През 2015 г. актьорът каза, че "децата не са негов приоритет", а месец по-късно коментира, че има желание, но че на "двамата с жена му им трябва време". През август пък се завъртя новината, но и до днес непотвърдена, че двойката е започнала процедура по изкуствено осеменяване.

Единственото сигурно нещо засега обаче са думите на Джордж Клуни за списание "Венити Феър", с които той призова "Дайте ни шанс". Те бяха произнесени след въпроса дали с Амал възнамеряват да имат деца. Аргументът "деца" е един от най-обсъжданите в медиите, когато става въпрос за Джордж и Амал, откакто двамата се ожениха на зрелищна церемония във Венеция през септември 2014 г.