Кари Фишър за последно като принцеса Лея в Епизод 8 (видео)

Покойната актриса е завършила снимките за следващия филм от епоса "Междузвездни войни"

Американската актриса Кари Фишър, която почина от сърдечен арест, ще се появи в осмия франчайз на "Междузвездни войни", съобщават от Variety, позовавайки се на източник.

Снимките на следващия епизод са завършили през юли 2016 и лентата е в етап пост-продукция. Фишър е играла във филма своята прочута роля на принцеса Лея Органа, сестра на джедай Люк Скайуокър.

Премиерата на филма под работно заглавие "Междузвездни войни: Епизод 8" е насрочена за Декември 2017.

Фишър почина в болница на 27 декември м.г. на 60-годишна възраст от сърдечна недостатъчност.

На 24 декември м.г. бе съобщено, че актрисата е приета в болница в критично състояние вследствие на сърдечен удар, настъпил по време на полет от Лондон до Лос Анджелис.

Фишър е закарана спешно в болница от Противопожарната служба на града веднага след кацането. В клиниката тя беше поддържана от апарат на изкуствено дишане. След смъртта й почина и нейната майка, актрисата Деби Рейнолдс.

Кари Фишър стана известна с ролята на принцеса Лея от фантастичния епос на режисьора Джордж Лукас "Междузвездни войни ". 

Тя се снима в четири филма на сагата: "Епизод IV Нова надежда" (1977), "Епизод V: Империята отвръща на удара" (1980), "Епизод VI: Завръщането на джедаите" (1983) и " Междузвездни войни: Силата се пробужда"(2015 г.).

Припомнете си принцеса Лея в целия й блясък