НиЛо Vs БеХа – „Междузвездни войни“ Епизод две (снимки)

Николета отвръща на „удара“

Николета Лозанова отвърна на иронията на Бедрос Халваджиян - Бебо, който неотдавна пусна снимки "реплики" от Малдивите, на които позира в прочутите стойки на плеймейтката.
Остроумният наследник на арменската телевизионна фамилия се позабавлява за сметка на Лозанова, имитирайки същите стойки и чупки в кръста като нея.

На един от кадрите той е застанал пред беседката на вилата, пред която и горещата Николета се беше щракнала провокативно, а текстът към фото гласи:

"ШОК!!! БОМБА!! Когато НиЛо се снима пред вилата ти. БеХа отвръща на удара."

От своя страна Лозанова реши да се покаже широко скроена и над нещата и написа: „Всяка имитация ме ласкае... и тази на аматьорките, както и тази на професионалистите, какъвто е Бебо Халваджиян! Гледам го и все повече ме кара да се възхищавам на себе си!“, дали Николета не иска да влиза в интернет препирни с влиятелната арменска фамилия или пък предпочита да се подмаже подсигурявайки си резервен вариант за работа в телевизията, ако изхвърчи от бтв, не е ясно.

В днешно време ничие място в ефира не е вечно, положението е много несигурно, така че една застраховка „автокаско“, не би била излишна на жадната за изява футболна съпруга.
След отговора й коментиращите веднага захапаха позьорката, че не прави разлика между ирония и имитация. А и едва ли целта на Бебо Халваджиян е да извае тяло като за конкурс Мис Плеймейт.

Друг зевзек предизвика Бебо да направи „реплика“ на друга прочута Николетина поза, таз с голото дупе и пясъчните длани по него.