ГЕРБ-Перник засадиха 11 дръвчета в с. Друган

Единадесет чинари ще красят в двора на църквата „Св. Възнесение Господне“ в с. Друган

Дръвчетата бяха засадени от кандидатите за народни представители от политическа партия ГЕРБ в област Перник. Дори лошото време не попречи на инициативата, в която се включиха кметът на Община Радомир Пламен Алексиев и жители на китното радомирско село, съобщи пресцентърът на ГЕРБ.

Броят на дръвчета не е случаен, Те са точно 11, какъвто е и номерът на бюлетината на политическата сила. Кандидатите за народни представители отправиха призив към гражданите да се замислим за своето поведение и да пазим природа чиста, защото животът на всички нас зависи пряко от нея.

По-късно, на среща с жителите на село Друган в местното читалище, кандидатите за народни представители представиха приоритетите в управленската програма на политическата сила.

„В управленската ни програма сме извадили приоритети, които са в интерес на хората. Не трябва да се поддаваме на популистката реторика, с която умело си служат нашите опоненти“, заяви Красимир Велчев. Той категорично заяви, че държавата трябва да създава среда, в която бизнесът да расте, а не да замества инвеститорите.

„Ние стоим твърдо за запазване на плоския данък. Намерението на БСП за въвеждане на прогресивен данък няма да повиши приходите в бюджета, а само ще увеличи сивата икономика“, посочи Красимир Велчев.