Асоциация "Докосни дъгата" и RDMK се събраха по "плевенска линия" (Видео)

Руди, Дули, Муден и Кукушев разказаха за новата си песен и благородната кауза

Музикалната формация RDMK, в която членуват плевенчаните Дули Дулев и Александър Митов, както и Руди Радославов и Асен Кукушев, представиха новия си проект "Фънки партизани" в предаването "Преди обед" по bTV. Kaкто вече писахме, той е направен съвместно с асоциация "Докосни дъгата", която помага на децата с диабет и се старае да осигурява всякакви консумативи за тях, за да водят нормален начин на живот.

"Много им благодарим, че протегнаха ръка към нас, за да се включим в тази инициатива", споделиха от бандата, уточнявайки, че връзката е станала по "плевенска линия". "Председател на тази асоциация е д-р Денислава Ангелова, която също е от Плевен. Получила е по някакъв начин новия ни албум, много харесала песните ни и каза: "Момчета, вие сте!", разказа Дули.

Групата е изкарала два дни с децата и младежите на диабетен лагер край морето, където видяли едни силни духом малчугани. "Свежи, млади хора. Не може да ги разграничиш по никакъв начин, да кажеш, че нещо им има на тези деца. Те са супер позитивни", разказа Руди.

Бандата разкри, че вече е клипирала още едно парче от новия си албум, но ще го представят малко по-нататък.

Дули пък сподели още, че се подготвя и за новия театрален сезон. Предстои обиколка на страната с постановките "Капаро за трима" и "Нагоре ли отивате", които се приемат изключително добре от публиката.