Благотворителен турнир по футбол организира "Лагера и приятели"

Целта на събитието е да стимулира спортната ангажираност на младите хора и да събере средства за изграждане на площадка за стрийт фитнес

За втора поредна година НПО „Лагера и приятели“ организира благотворителен турнир по футбол, който ще се проведе в събота, 16.09.2017г. от 10:30ч. в двора на 25-то училище. Както миналата, така и тази година, в турнира ще вземат участие 16 отбора. Всеки отбор е съставен от 6 играчи - 5 полеви и един вратар, а мачовете ще се играят в две полувремена по 15 минути. Желащите да участват в турнира трябва да заявят участие не по-късно от петък - 15.09.2017г., като изпрати лично съобщение на страницата на инициативата във Фейсбук или и-мейл на адрес: lipturnir2017@gmail.com
В съобщението трябва да се съдържа информация относно името на отбора, имената на играчите, лице за контакт и телефон за връзка.
Целта на събитието е да стимулира спортната ангажираност на младите хора и да събере средства за изграждане на площадка за стрийт фитнес в градинката пред сградата на Балкантон. По думите на организаторите, за реализиране на проекта са необходими около 700 лева.
Всеки, който иска да подкрепи каузата на „Лагера и приятели“ може да го направи в събота по време на турнира или чрез банков превод по сметка:
Сдружение Лагера и приятели
IBAN: BG97BPBI79401082400001
Юробанк България АД
BIC код: BPBIBGSF
Повече информация за събитието можете да прочетете на страницата на "Лагера и приятели" във Фейсбук, както и на страницата на събитието.