Слънчев календар - събота, 7 октомври 2017

21 слънчев ден – Ден на всички Сили на Вселената. Денят е свързан с Учението и Учителя.
Препоръчва се колективна работа, сключване на важни сделки. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Добре е да се занимавате с енергийно целителство. Ден за тотална борба с домашните и градинските паразити. Денят е добър за сватби и преминаване на нова работа. Вслушвайте се в съветите днес. Излизайте навън на разходка и сред хората. При залез слънце е най-добре да разпускате. Добре е да се обходят големи пространства. Денят носи силна енергия. Благоприятно е да се раздава милостиня, но да се взема не е благоприятно.
Не се препоръчват операции. Не трябва да стоите в къщи в уединение. Не пътувайте на далеко и не пътувайте сами, за да не ви застигнат неприятности. Ако имате компания - може.
Диета – Може да се яде тежка храна, месо, гъби и кореноплодни.
Облекло –  Препоръчват се тъмносини и червено кафяви цветове. Откажете се от светлосиния и пъстрите цветове.
Знамения – Не е добре да се счупи часовник, термометъра или друг битов уред - неприятности. Ако часовникът се забавя – не е необходимо да правите нищо, ако избързва – ускоряване на очакваните събития.
Ако вятърът отвори прозореца или бурята бушува на покрива – знак, че небето ви се е разгневило.
Да намерите блестящ предмет – знак за успех или подарък. Ако нещо падне на пода – знак за загуба или болест.
Ако неочаквано пред вас запалят огън или светлина – знак за здраве, дълголетие и благополучие.
Лошо е да се счупи огледало. Ако цял ден се натъквате на огледала или дори парче от огледало - промени в живота.
Ако ви удари клон или счупите от дървото – знак за  гибел на рода, разрушаване на дома, кражба. Ако паднат листа от дървото до вас – знак за защита и получаване на пари.
Добре е, ако в този ден получите писмо или ви звъннат по телефона – знак за кармична връзка с човека. Ще имате заедно общи дела.
Сънища – Пророчески са тези сънища, които лесно се запомнят. Всички сънища имат отношение не лично към вас, а към вашето обкръжение.
Числа на деня – 21, 30, 59