Дневен хороскоп - събота, 7 октомври 2017

 

Овен

Днес ще ви върви. Ще се появят много планове и нови идеи. Поддържайте в равновесие бюджета си. Може да ви предложат участие в някакво мероприятие, но първо обмислете добре нещата и тогава приемайте.

     
 

Телец

Може да се заемете само с тези дела днес, които не изискват от вас никакви допълнителни усилия - нито умствено, нито физическо. Силно ще усетите натискът на външния свят. Трябва да проумеете, а не да променяте ситуацията.

     
 

Близнаци

Днес трябва да бъдете по-близко до реалността. Избягвайте умственото напрежение и физическото натоварване. Обърнете си внимание на външността. Направете нещо, за да подобрите имиджа си.

     
 

Рак

Денят носи разнородни тенденции, но въпреки всичко, може да премине и без сътресения. Подчинете се на волята на обстоятелствата без да роптаете. В къщи може да осъществите някакви незначителни промени.

     
 

Лъв

Днешното ви настроение може да бъде леко помрачено от малки недоразумения или спорове, може да останете леко разочаровани. Нямайте твърде големи очаквания към околните. Не взимайте всичко присърце.

     
 

Дева

Днес не пасувайте пред сложните ситуации. Можете всичко да преодолеете. Освен това помнете, че трудностите носят опит и каляват характера. Постарайте се да се отнасяте философски към всяко нещо.

     
 

Везни

Възможно е обстоятелствата да ви наложат да направите малка жертва от ваша страна. Трябва да можете да прецените точно и правилно ситуацията и това, което се изисква от вас. Неразумни действия и рискове не предприемайте!

     
 

Скорпион

Днес избирате да действате на принципа „каквото почукало, такова се обадило”, но вместо да се впускате в действие така импулсивно и амбициозно, помислете и за евентуалните последствия, които може и вас да засегнат в крайна сметка.

     
 

Стрелец

Днес ще кипите от енергия и сила. Вашият ангел хранител бди над вас и ще ви предпазва от възможни неприятности. Трябва да се научите да гледате с благодарност на всичко около себе си и да живеете съзидателно.

     
 

Козирог

Не се опитвайте да решите всички проблеми с един замах, така само може да усложните нещата. Именно затова следва да си съставите добре обмислен план за действия, а после вече да решавате възникващите проблеми по реда на тяхното постъпление и актуалност.

     
 

Водолей

Трезвото възприятие на действителността и собствените възможности ще ви помогнат да постигнете желаното. Успехи ще имат предимно интелектуалците и творческите натури, където ще се вдъхновят от нови идеи.

     
 

Риби

Днес вашият ум работи активно, съобразително и убедително. Добро време за умствена дейност. Привличате едни хора и отблъсквате други, където може да възникнат интелектуални несъгласия и различия в гледните точки. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Благоприятно време, особено първата половина на деня. Време за комуникация, за срещи и запознанства, за веселие и радост. В този ден с лекота се постига вътрешна свобода. Отпуснете се и се забавлявайте, но все пак с мярка, защото денят е изпълнен с неконтролируема енергия. Денят не е подходящ за рутинна работа. Не се обвързвайте с никакви задължения - не създавайте дългове, не правете обещания. Днес е истински празник на вдъхновението за хората на творчеството и изкуството.