Търси се име и лого на Ботаническата градина в Пловдив

Предложенията изпратете по електронен път до 10 декември 2018

Аграрен университет-Пловдив и Speedflow Bulgaria организират конкурс за избор на име и лого на Университетската ботаническа градина в Пловдив. Преди малко повече от година стартираха зелените инициативи за възстановяването на забравения парк. Организаторите смятат, че следващата логична стъпка е именно създаването на негова идентичност, отличителна визия, за да се превърне в емблематично за града място. Една добра инициатива за Пловдив, кауза, събрала стотици доброволци, обединени от любовта си към природата. Ако обичате да творите, може би този конкурс би бил вашият начин да допринесете за възстановяването на ботаническата градина. Стартът бе даден преди повече от месец и до този момент има участници от цялата страна, дори от Полша и Дания.
Как да се включите?
В конкурса могат да участват както български, така и чуждестранни творци, било то самостоятелно или като колектив. Няма възрастови ограничения, а всеки участник може да изпрати до три концепции.
Какви са сроковете?
Предложенията трябва да бъдат изпратени по електронен път до 10 декември  2018 на имейл garden@speedflow.bg.
Какво трябва да съдържа предложението?
Цветен и монохромна вариант
Вариант на кирилица и латиница
Кратко резюме на автора и представяне на идеите
Бранд бук и mockups
Победителят ще бъде отличен и възнаграден за големия си принос за възстановяването на Ботаническата градина.  
Повече подробна информация за конкурса може да намерите на: https://speedflow.bg/blog/konkurs-ime-logo-botanicheska-gradina-plovdiv/