Ето ги побойниците от бул. "Черни връх"

Напсувах олигофрена с шкодата, защото е идиот, казва единият

Шофьорите, които набиха мъж на бул. "Черни връх" в София днес, проговориха за инцидента, който стана след катастрофа. Пред Нова тв и двамата обаче отрекоха да са прибягвали до насилие. Имената им са Никола Маринов и Симеон Христов.

Според първоначалните данни автомобилът на пребития впоследствие мъж е излязъл от странична уличка на бул. "Черни връх" и е станал причина движеща се в посока Кръста по булеварда хонда да навлезе в насрещното платно и да се удари почти челно в БМВ Х5, шофирано от Христов. При катастрофата била ранена съпругата му, която е откарана в болница със счупена ръка.

Шофьорът на колата, предзвикала катастрофата, е слязъл, за да види какво се е случило и да се извини за инцидента, но е бил пребит от водачите на пострадалите автомобили. Симеон Христов започнал да го удря с юмруци по главата, а след това да го рита.

Никола Маринов коментира:

"Олигофренът с шкодата ми пресече пътя. Напсувах го само, защото е идиот. В такъв шок е нормално да теглиш майни на олигофрените, които не могат да карат, но имат книжки, и да крещиш".

Симеон Христов е на 35 г., криминално проявен. Той обясни:

"Всичко стана много бързо, не помня такова нещо. Не съм участвал в никакви такива пререкания, поне не помня да е имало удари, такова нещо".

А после добави:

"Нямаше насилие, може да е паднал, всичко може да се е случило".

За кръвта по ръцете си пък каза, че не е свързана с инцидента, а той се занимавал с бойни спортове всеки ден.

Момиче, пътувало с пребития мъж обаче, потвърди, че насилие е имало:

"Той излезе от колата да види какво се случва. Когато се обърнах, видях, че целият е в кръв. Аз не посмях да изляза от колата. Шофьорът на БМВ-то риташе колата ни, крещеше, заплашваше, че ако не му оправи колата, ще го смачка".

Пострадалият от побоя е отказал да застане пред камерата.

 

Източник: Клуб Z