Facebook яростно обгрижва българомразеца Фарадж

FB профилът на Надя Измирлиева, блогър в Bulgariautre.bg, бе баннат, след като направи опит да обясни на евродепутата позицията ни по проблема

Facebook профилът на блогъра от Bulgariautre.bg Надя Измирлиева бе баннат от британски хакери, а впоследствие и заключен, след като колежката ни направи опит да обясни на британския консерватор и евродепутат Найджъл Фарадж позицията ни по проблема с българските емигранти на Острова - тема, която той умело използва, за да заблуждава и стряска съня на британците.

Неколкократните ни опити да възстановим профила завършиха с фиаско, след като от социалната мрежа настояха за лични данни и телефонен номер, нещо, което противоречи на общоприетите правила на Facebook.

Блокираният профил е на Надя Измирлиева, която разкри за читателите на Bulgariautre.bg, че Фарадж е емигрант с белгийски корени, прародителите му през 1700 година са търсили по-добър живот при поданиците на Нейно Величество, нещо което той сега иска да ограничи.

Колежката ни бе и човекът, дръзнал да разясни на евродепутата, че българите не са само роми,  просяци и втора ръка европейци, както твърди самият той, а и такива, които ще опоскат социалната система на Англия, каквито съмнения има Фарадж за нашите гастарбайтери.

Отново Надя беше и човекът, опитал да влезе в открит диалог с Фарадж, за да го запознае с извадката от статистическата служба на Англия, че българите на Острова са по-малко от 40 хиляди и че многохилядната тълпа, за която той говори, и която ще превземе Англия от догодина, всъщност няма да е цунами, защото нашенците предпочитат да се трудят в Германия, Испания и Италия.

Тези пък, отишли във Великобритания, почтено изкарват прехраната си с труд, а и в голямата си част са студенти.

В крайна сметка ние сме член на ЕС, така както и Великобритания, плащаме вноските си в Брюксел и така, както британец може да дойде да работи у нас, ние също можем да сторим това на Острова, гарантирано е от договорите ни за членство, а там пише – свободно движение на капитали, но и на хора.

Колкото и опити да правят симпатизантите и сътрудниците на Найджъл Фарадж да ограничат достъпа ни във Facebook, толкова повече ние от Bulgariautre.bg ще защитаваме свободата и правата си на европейци.