Нуди плажове – ето десетте най-добри в света (СНИМКИ)

Местата където можете да се отдадете на романтични голи слънчеви бани

Винаги сте се чудили какво ли би било усещането да посетите нудистки плаж? Ако вашият отговор е да, вие сте на правилното място. Важно да се отбележи, че има хиляди нудистки плажове по целия свят. В тази класация нашият акцент е върху най-добрите. Този списък включва всички фактори - онлайн оценки, удобства, местоположение, неприкосновеността на личния живот и т.н. ...

Това е списък на десетте най-известни нуди плажове в света.

10. Les Grottes Plage във Франция

Този плаж влиза в топ десет на нуди плажовете в света, заради забележителното си местоположение. Той се намира на вълшебния Левант, който е един от най-добрите и привлекателни  частни плажове по крайбрежието на Франция. Усамотения живот тук е ненадминат и посетителите могат да се радват на спокойствие и достатъчно лично пространство. Също така той е популярен защото наоколо има много места за настаняване през уикенда. Това е един перфектен нудистки плаж, който предлага и чудесна възможност за гмуркане със шнорхел и плуване.

9. Plakias Beach в Гърция

Според различните онлайн коментари, това е най-добрият нудистки плаж на света. Палакиас Бийч се намира в град Палакиас, югозападен Крит, Гърция. Този плаж е включен в топ десет на нуди плажовете в света по много причини и основно заради прекрасната природа. Той е в близост до много скали, хълмове и планини. Този плаж е идеално място за придобиване на плътен тен, удобен е за гмуркане със шнорхел и дава възможност за наслаждаване на прелестната гледка. Личният живот на този нудистки плаж е също на високо ниво.

8. Euronat Beach във Франция

Еуронат е разположен на северозапад от Бордо, Франция. Този плаж влиза в класацията на най-добрите световни нудистки плажове на света, защото това е един от най-големите нудистки плажове в света дълъг над 160 километра. Друга причина поради, която този плаж стои в топ листата на нуди плажовете в света е фактът, че той целесъобразно се намира в близост до един от най-елитните морски курорти във Франция. Личното пространство и неприкосновеност също не са за пренебрегване.

7. Playa De Maspalomas в Канарските острови

Нудисткия плаж Playa De Maspalomas е един от най-големите и популярни голи плажове на Канарските острови и като цяло в света. Много са причините изкачващи това място до седмата позиция, а основната причината е че, той е разположен в едно от най-известните туристически места в света, т.е.  Канарските острови. Плажът също се намира в близост до топ курортите на острова. Освентова той се откроява заради внушителната си дължина от три километра.

6. Valalta в Хърватия

 

Хърватия е любима туристическа дестинация за много пътешественици. Нуди плажа Валалта безспорно заслужава да е в списъка на най-добрите нудистки плажове в света.

Солидните размери на ивицата, лозовите насаждения около плажа, маслиновите дървета, малки заливи и фин пясък разкриват истинските причини защо това място е толкова красиво и романтично.

5. Banana nude beach в Гърция

Нудистки плаж Банана е включен в списъка на десетте най-добри нудистки плажове заради високите онлайн оценки на посетителите си. Това е доказателство, че там ще откриете най-доброто място за голи слънчеви бани в Гърция. Преимуществата му са, че е усамотен, но все пак лесно достъпен, предлагат се цял набор от отлични услуги създаващи допълнителен комфорт.

4. Vera Playa в Испания

 

Вера Плая заема пета позиция в топ десет на нуди плажовете по света заради местонахождението си в тази така известна дестинация. Испания е едно от най-популярните и обичани туристически места. Вера Плая е идеално място за плажуващите нудисти от целия свят. Тук се предлагат водни колела, шезлонги и коктейл барове са сред другите услуги, които привличат нудистите. Този плаж е и най-популярен поради удобното нудистко хотелско настаняване.

3. Haulover Beach във Флорида САЩ

Няма как Хюловър Бийч да не е включен на челните места в листата на десетте най-добри нуди плажове в света. Плажът се намира в Съни Айслс  в северната част на Маями, който е най-любима туристическа дестинация в Америка. Този нудистки плаж разполага с всички неща, които един любител на нудистките плажове би искал от шезлонги и чадъри и освежаващи напитки до тайни усамотени местенца. Дължината на плажната ивица е километър. Маями предлага идеалният морски климат в комбинация с прекрасни пясъчни плажове популярни в световен мащаб.

2. Playa Es Pregons Gran в Балеарските острови

Този плаж е застанал на номер две в този списък защото има най-добрият слънчево жълт пясък от всички върховни нудистки плажове в света. Морето около плажа е зашеметяващо със своите слънчеви и топли води, които са по-скоро като на Карибите. Плажът много популярен и заради близостта си до най-популярните хотели в Балеарските острови.

1. Leucate Plage във Франция

Плажът, който стои на номер едно в топ десет на нуди плажовете е нудисткият плаж Leucate Plage. Този френски плаж е в топ десет защото има най-добрия златист пясък във Франция дълъг е над един километър. Също така онлайн оценките определят Leucate Plage като най-добрия и незабравим  нудистки плаж в света. Освен дължина плажът има и доста широка и просторна ивица, която предлага многобройни възможности за усамотяване, което е особено полезно за тези, които са за първи път на такова място. Налични са всички удобства за перфектното пребиваване на плажа, а хотелската база наоколо е многообещваща.