Анна Баракова: Откраднаха любимото ми котенце!

След заклеването няма кой да ми седне на депутатското място

"За пръв път се осмелявам да кажа – страхувам се. Но очевидно е влизано в дома ми, очевидно някой е претърсвал вещите ми. Котето ми, любимото ми котенце, което бе опитомено, изчезна безследно", това заяви добилата известност (преди политическата такава) вече независима депутатка Анна Баракова.

Амбициозната млада дама се прочу с „отлюспването си“ от ББЦ, след което заяви, че е била преследвана от хората на Бареков и че се страхува за себе си.
„Добре, че застанах пред телевизията като реакция на защита. Защото Бареков каза, че изборът ми е бил „плод на грешка“, коментира Баракова пред камерата на „Карай направо“ и Диана Найденова.

Баракова заяви, че скоро ще се премести в София, заедно с майка си. „А мъжът, с когото живееш?“, попита я Найденова.
„А, те отношенията ни отдавна са се влошили“, сведе поглед Баракова.

„Е, не го преживявай толкова! Момчета колкото щеш!“, успокои я по женски Найденова.

После двете говориха за мода, диети и други теми за по едно дамско кафе.

„Като се прибера в Пловдив, ще се срещна с моя приятелка дизайнерка и понеже вече съм отслабнала, ще си ушия нови дрехи“, сподели новоизлюпената депутатка.

Оказа се обаче, че тя няма и бегла представа на кого е паметникът пред Народното събрание. Очевидно Баракова разчита на визия и вталена фигура, за да се придвижи по стълбицата на кариерата.

„Аз съм много силен характер, след заклеването няма кой да ми седне на депутатското място“, заяви самоуверено Анна Баракова.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"