Биг Брадър „All Stars” или как се „пере мръсен” имидж (Китайска част)

Анал-из на съвременната методика за пране на „кирливи ризи”

След силният в рейтингово отношение „Вип Брадър” по NOVA последва поредното издание “All Stars”.  По традиция в сезона влизат поовехтели риалити герои от стари сезони на различни програми и телевизии.

Очебийно е желанието на участниците в тазгодишния „All Stars” да изчистят опръскания си в кафеникави оттенъци имидж или да възродят отдавна западналата си кариера. Повечето от новите съквартиранти влизат с мечтата за промяна и възраждане, но как точно ще постигнат целите си не е ясно.

Най-искрена заявка за изпиране на „омръсен” публичен образ обяви Николай Първанов– Китаеца.

Оказва се, че любовните връзки с мъже тежат много на мускулестия батка и той искал да покаже на синът си, че баща му не е гей.

Основната цел на „китайския посланик”, както го нарича Лорд Минчев, при влизането в Къщата  е излъскване на имиджа му от гей петната наслоени в близкото минало. Голямата любов на Азис демонстрира огромното желание да отрече всичко, което е правил по време на съвместното си съжителство с костинбродския ром и да се представи в новата светлина на сериозен фитнес треньор, съпруг (на жена) и баща.

В нарочно откровение излъчено от изповедалнята, на зрителя трябваше да му се внуши, че видиш ли неразумният 19 годишен младеж от Люлин решил да се прави на любовник на Азис пред цяла страна само заради ПР и слава.

След като се издигнал от столичните предградия до бленуваната  длъжност шофьор на „краля на фолка”, естествено последвало и предложението за корица на списание, а после и за още по-уникалната възможност,  да се прочуе като любовник на Азис, ПР в който двамата са гаджета, че накрая да се венчаят като семейство в най-разтръбяваната гей сватба на балканите.

Но никога, ама казвам ви, никога Китаеца не е получил предложение за секс със своя идол и работодател, как можахте да си го помислите. Как въобще ви мина през ума, та той е хетеросексуален, всичко е само за слава и пари... е да де, всичко!

А, защо великодушния брадър не попита Китаеца в изповедалнята, Азис искал ли е секс от теб? Спал ли си с Азис? Защо не бяха задени и въпроси за отношенията на Николай с Лорд Евгени Минчев?

Незнайно защо Ники си е помислил, че някой би му повярвал, че навремето е бил  склонен да прежали мъжкото си достойнство публично пред  седем милиона, но в никакъв случай и на никаква цена не би имал сексуални отношения със същият мъж, макар че за това никой няма да разбере и може да си остане в пълна тайна?!

Или другояче казано, щом някой би продал публично хетеросексуалността си и би се представял за нечий любовник, какъв би бил проблема за него да язди същия този любовник мъжката, тайничко в тъмното на спалнята?!

Вярвате ли, че всичко това е само поза, лъжа и реклама?!

Явно в Люлин не са чували поговорката за сестрата и славата й на к*рва?! Наблюдатели и коментатори са на мнение, че тежкото бреме на еднополовата любов дълго ще „краси” името му китайско както перманентните татуировки тялото му.

Навремето, след раздялата си с Василка, Ники от Люлин се опита да пробие в музикалния бизнес като продуцент, дори си взе жена певица с незначителна кариера, която тотално се срина в новооткритата продуцентска компания.

Някъде по това време, след като се провали с управлението на музикалното бизнес начинание, Ники пак забрави, че е хетеросексуален и прилегна под крилото на друг известен екземпляр популярен с пъстрото си оперение, скандално поведение и връзки за каквито могат да завидят плеяда имидж мейкъри.

По време на връзката си с Евгени Минчев, Китаеца спазваше благоприлична дистанция

След краха на бизнес начинанието си, Китаеца Първанов се хвана като удавник за сламка под ръка с Евгени Минчев, без съмнение с ясното съзнание, че се връща в стария коловоз с обратно движение и още по-ясната цел да изкласи отново сред светските среди.

Мъжката им дружба обаче не продължи дълго и след не повече от шест месеца всички бяха забравили за Китаеца, жена му, мъжа му и другите около него, до сега, когато се появи отново в „Аll Stars”. Тогава Лорд Минчев не пропусна да намекне за близките си отношения с Ники. Доказателство за това е и репортаж на колегите от Варнаутре.бг, които изловиха двамата на романтична почивка в петзвезден хотел във Варна през този период.

Влизането на Китаеца в къщата беше повече от шокиращо.

„Променен и възмъжал, хетеросексуалният” Николай Първанов изглеждаше сякаш пристига директно от гей парада в Берлин. С вид на преуспяващ актьор от филми за възрастни само с мъжко участие, изрисувани вежди, които сякаш ни показваха среден пръст и боядисана брада, Китаеца все едно крещеше без глас „Искам пак при Азиииис!”.

Но, това беше само началото, на „влезлия в правата вяра” фитнес любовник му се наложи да търпи подмятанията на алфа мъжкарите в Къщата по адрес на гейовете и мъжката любов. Изявените „кочове” като Емо Каменов, Тодор Славков и Христо Трифонов ясно подчертаха, че не приемат за нормална мъжката любов и изказаха мнение, че веднъж бил ли си на другия „тротоар” това си остава за цял живот в „трудовата” ти биография. И това си е точно така, пак се сещам за поговорката за „сестрата и нейният имидж на лека жена”...

Друг от мъжете в къщата пък е жертва на явна и неприкрита неприязън от страна на Ники Китаеца.

Все още е загадка защо бившия на Азис ясно заяви ненавистта си към Боби Турбото, който също ще търка матраците в спалнята на Биг Брадър. От първата вечер Ники даде да се разбере, че не харесва шантавия актьор от „Сблъсък” и подчерта, че няма да спи на едно легло с него.

Твърде възможно е омразата китайска да се крие някъде в творчеството на Турбото от близкото минало, когато Боби, често се надсмиваше на Азис и Китаеца в своите телевизионни изяви.

В един от тв скечовете си Боби среща Азис, изигран от друг актьор, в клипчето той нарича фолкаджията „изрусен, изсребрен, циганин, дебел, педераст, чалга певец” след което го пребива. Може би именно в това се крие неприятелското отношение на китайчето към Турбото.

Самият Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото, също влиза със заявка  да изчисти името си от образа на малоумния простак от „Сблъсък” и да се опита да възроди закъсалата си кариера за пореден път.

Вижте още: Биг Брадър „All Stars” или как се „пере мръсен” имидж (Турбо част)