Мика Стоичкова: Аръков не можеше да го вдигне

Сексът между двамата бил мираж

Мика Стоичкова продължавала да сипе огън и жупел срещу бившия си приятел. Щерката на Камата, също като татко си, не прощава лесно и обижда жестоко всеки, който я нарани, споделят нейни приятели пред "Всеки ден".

Малко преди да замине от България, Стоичкова се напила зверски по време на парти за заминаването й. В разгара на купона Мика започнала да разказва пикантерии около интимния й живот с актьорчето със съмнителна сексуална ориентация. Признанията й направо втрещили околните.

"На Иво му е голям, но не му става, ако ще да му бая и цяла нощ. Молила съм му се като на поп, но не ще и не ще. Сексът за нас беше мираж", откровеничала Стоичкова.

Всъщност проблемите в леглото била една от причините да се разделят. Запознати разкриват пред вестника, че и певицата Мария Илиева имала подобни проблеми. Самият Евгени Минчев разказа в къщата, че двамата с Аръков били само приятели, гушкали се, но до повече интимности не стигнали. Ако слуховете се окажат верни, ще се потвърди теорията, че Иво всъщност си пада по мъже.