Мадона проговори за падането от сцената (ВИДЕО)

Поп иконата разкри причините за грандиозния гаф пред Елън ДеДженерис и сподели още лични истории

Елън ДеДженерис отбелязва „Седмицата на Мадона”, в своето токшоу - включително като проведе един откровен разговор със самото материално момиче.

"Живеещата за любов" певица седна с водещата пред камерите в студиото за един откровен разговор за живота след като изпълни най-новия си сингъл „Living For Love”.

Иконата на поп музиката говори и за неотдавнашното си падане на сцената по време на наградите БРИТ,  като отбелязва, че тя не е паднала, а е била "дръпната" надолу по стълбите от танцьорите, които трябваше да изтеглят нейната пелерина Армани.

Мадона обясни гафът с факта, че продуцентите са предложили тежкото наметало в последния момент, отпред то се затваряло с магнити, но понеже било много тежко на врата си певицата го затегнала здраво с връзки за да не падне. Именно стегнатият възел не позволил тя да развърже плаща навреме и когато танцьорките й дръпнали наметалото то я повлякло надолу по стълбите.

Що се отнася до критиките на дизайнера Джорджо Армани, че тя е била "трудна” по отношение на наметалото, Мадона отговори само с „Глупости”.

Докато темата за дизайнерските плащове може би е болен въпрос, ДеДженерис  наметна Мадона с плащ, който певицата може действително да използва за да се крие когато посещава дъщеря си Лурдес в колежа. На гърба на яркото наметало бе щампован надписът  "Определено не съм Мадона", така че тя може да посещава дъщеря си незабелязано.

Певицата разкри как се справя като майка, тъй като най-голямата й дъщеря Лурдес вече учи в колеж от миналата есен, описвайки ситуацията като "абсолютно опустошително преживяване."

Осемнадесет годишната Лурдес учи в университета в Мичиган, алма матер и на нейната майка, и Мадона призна, че след като дъщеря й заминала: "Изпаднах в най-дълбоката депресия."

"Винаги съм толкова щастлива, когато тя ми се обажда и ми казва," Мамо липсваш ми, "или" Имам нужда от теб,  да разтриеш главата ми,", добавя тя. "Чувствам се все още нужна."

Мадона също така разкри, че Лурдес се среща с по-голям съученик и, че тя се е запознала с него, когато двамата са били в нейния дом за уикенд. Тя показа, че одобрява кавалера на дъщеря си, наричайки го "интелигентен".

Що се отнася до собствения си живот и своите партньори изпълнителката на "Express Yourself" призна, че не разбира защо хората толкова много се вълнуват ако жена се среща с по-млади мъже. "На хората просто не им харесва, когато се забавляваме", каза тя и добави, че за последните пет години най-младият й любовник е бил само на 22 години.

Мадона, която наскоро нарече Кание Уест "Черната Мадона" в интервю за Дейли Нюз, каза пред Дедженерис, че работата с рапъра е била "дива".

"Мисля, че развлекателния бизнес се нуждае от него. Защото толкова много хора на изкуството са толкова погълнати и политически коректни през цялото време, а той е много хубав и освежаващ, мисля, че просто искам да чуя хората да са честни, или дори не честни, но просто говорят това, което мислят. "

Мадона също проговори какво мисли за папараците и разкри, че обича вниманието.

"Смятам, че хората трябва да са още по-луди по мен!", споделя звездата. "Аз нямам живот извън работата и грижите за децата ми," добави тя."Честно казано, аз наистина нямам шанс да изляза и да съм притеснена от някого."

Когато Мадона, която живее в Ню Йорк, призна, че е разочарована от липсата на вниманието на папараците, водещата излезе с план: "Нека излезем на вечеря тук в Лос Анжелис една нощ и те ще се занимават с нас," каза тя.

"Мисля, че ще е забавно", отговори Мадона на предложението.