Георг Георгиев към Радан Кънев: Знаеш как се наричат хората, които се държат просташки, нали?

Коментарът му е по повод сутрешното изказване на лидера на ДСБ Радан Кънев, който използва нецензурен език в национален ефир

Публикуваме коментар на депутата от ГЕРБ Георг Георгиев, публикуван в профилът му в социалната мрежа Фейсбук. Думите му идват по повод сутрешното изказване на лидера на ДСБ.

Радан Кънев използва нецензурен език, като обиди министър-председателя на България Бойко Борисов. Реформаторът си позволи да псува в ефир пред милиони зрители.

"Ти ли си моралният стожер, ти ли си политическият коректив, ти ли ще диктуваш кое е добро за обществото и държавата?! Та ти собствения си език не можеш да контролираш!

Дали не трябва всички да се замислим какъв всъщност е кандидат за държавен глава, зад когото стоиш ти? Такива обръщения ли ползвахте пред хората, с които се срещнахте в Лондон? Такъв ли президент ни предлагате? Така ли ще общува и той с висшите представители на институциите и управляващите органи?

Страх ме е да си помисля какво е отношението ви към гражданите. Всъщност знам - всеки, който не е с вас е автоматично грозен и глупав.

Ти обаче Радан Кънев тази сутрин публично се саморазобличи. Това си истинският ти. Нищо повече от зъл човечец с ниска култура.

Знаеш как се наричат хората, които се държат просташки, нали?"Снимка на Деня

Щрихи от Плевен