Грабеж ала EVN! За 10 дни имам 350 лева ток

Plovdivutre.bg събира сигнали на недоволни

Редакцията на Plovdivutre.bg се подпали от сигнали срещу EVN. Шокови сметки, съмнение в електромери и липса на отговор на жалби са най-честите опаквания.

Преди минути получихме обаждане за поредния абсурд. През декември адвокат Сабри Хюсеин е бил в командировка извън страната цели 20 дни. В Пловдив живее сам в къща на ул. Александър Екзарх, 19. Получих сметка за ток от 350 лева. За десет дни съм включвал вечер климатик, храня се навън, това е невъзможно, възмутен е Хюсеин. Той се съмнява, че голямата му сметка е начислена заради табелата "адвокат", която е закачена на къщата му. По думите му всички негови съседи, които не са отсъствали от домовете си, имат по-ниска сметка.

Аз съм почтен човек. Искам да плащам това, което съм изразходил, а не да ме ограбват, каза адвокатът. Не им прилича. Затова одобрявам протестите.

През м. декември Сабри Хюсеин подал жалба до EVN. Платих 180 лева. Смениха ми електромера с електронен, но и това не помага, каза той. Като искам нформация никой не ти обръща внимание. Казусът е за съда, решен е адвокатът.

Чакаме вашите сигнали на тел: 0879 951 552. Не ни жалете. Оплаквания получаваме и на електронната ни поща plovdivutre@gmail.com.

Включи се и в петицията на evn.out of bivg и сподели с приятели http://www.peticiq.com/evn-out-of-bulgaria.