Павел Чернев към Мира Радева: Ти да мълчиш, че и за теб колко неща знам!

Мира Радева и Павел Чернев се хванаха за гушите

Невиждан скандал се разигра във между Мира Радева и Павел Чернев във VIP Brother 2013.

След като социоложката чу запис с обвинения към нея и дъщеря й Анна, в Къщата се разрази чутовен скандал. Обидена, Мира Радева не издържа и поиска сметка на Чернев. Вместо да се укроти, той стана още по-нападателен и обясни, че не може да понася такива като нея, защото е корумпирана и се вре навсякъде. 
“Защо нападаш детето ми?”, попита Мира Радева. В спора опита да се намеси и бизнесдамата Ваня Червенкова, но Павел Чернев я отряза с думите: “Ти да мълчиш, че и за теб колко неща знам!”
Накрая се стигна до изясняване на отношенията на четири очи между социоложката и бившия депутат от Атака. Ето и част от диалога между двамата:
Павел Чернев: “Това, че съм обидил детето ти, сега като помисля, не е правилно да се говори така. Конфликтът ми е с теб, сега те опознавам като човек. Но теб като политическа проява не мога да понасям. Защото вие сте купени. Вие сте платени.”

Мира Радева: “Имаш ли валерианче, притеснява ме, че си много червен.”

Павел Чернев: “Притеснен съм, защото това беше удар под кръста.”

Мира Радева: “Аз съм свикнала да гълтам много, знаеш ли колко неща съм чувала.”

Павел Чернев: “Знам, че си корумпирана, че взимаш пари, да изкривяваш рейтингите. При мен са идвали твоите колеги, ти си прекалено голяма, за да дойдеш при мен.”

Мира Радева: “Ама това са глупости, коя съм аз, каква голяма съм аз?!”

Павел Чернев: “Кой не слиза от екраните да коментира политиците – ти или аз? Вие сте демоните на политиката, бе мила!”

Мира Радева: “Прехвърляш чужди грешки върху мой гръб!”

Накрая все пак беше сключено мирно споразумение. Павел Чернев предложи: “Дай да те прегърна!”, а Мира Радева отрони: “Няма повече така да си говорим.”