Игри под завивките помагат за успешен работен ден

Сутрешният секс – задължителен за организма?

Жените имат нужда от причина, за да правят секс, а мъжете - от място...
Според английския професор Памела Спур сутрешният секс се отразява на организма много по-благотворно, отколкото сутрешната гимнастика. По цял свят традиционно се прави секс вечер, въпреки че човек разполага с много повече енергия сутрин.

Професор Спур е уверена, че сутрешните игри под завивките ще ви помогнат да отидете на работа по-бодри и свежи.
Бизнес мениджърът Сергей Дубов счита, че сексът е добър начин да се премине от режим „сънен” в режим „активен”.

Според проведени през 90-те години в САЩ изследвания след секс активността на мозъка се повишава два пъти повече, ако интимността се случва сутрин, а не вечер.
Според експерти по човешки ресурси сутрин не е време за рутинна работа. Това няма да ви освежи, а още повече ще ви приспи. Заемете се с нещо наистина сериозно и предизвикателно.
Според професор Спур след 17:30 на по-голяма част от хората, работещи седнали и неподвижни, се подуват ръцете и краката. Този дискомфорт може допълнително да ви разконцентрира и да понижи качеството на работата ви. За целта си правете кратки разходки – до тоалетната, до бюрото на колежката, до кухнята в офиса, до машината за кафе. Раздвижването ще подобри кръвообръщението.
Когато се приберете у дома след работа, налейте си чаша вино. То ще ви помогне да се отпуснете, да снемете натрупаното напрежение и да се успокоите. Не пренасяйте работата у дома. Това със сигурност ще огорчи близките ви, които се нуждаят от вашето внимание. Хубаво е работният ви ден да има ясно установени начало и край, както и място за това. Работи се в офиса, вкъщи се прави всичко останало.