Венета пак захапа Николета, разпитва за бъдещето на Божинови

Водещата не пропусна да попита и за Черната Златка

Венета Райкова направи елегантна захапка на две от личностите, на които искрено се дразни – Черната Златка и Николета Лозанова, предава ХотАрена.

Водещата на „Горещо“ представи на своите почитатели жена – маг и астроложката Оксана в снощния брой на предаването си. Като тематика идеята й бе интересна, тъй като обхваща интереса на голяма част от аудиторията, а темата бе – „Какво да очакваме през новата 2014 година“.

Русокосата журналистка попита една от предсказателките дали най-накрая любовника на Димитрова – Миро, ще се разведе с жена си.

Тя отвърна, че догодина през септември, Злати ще надене брачен пръстен от бизнесмена, следователно той ще се раздели официално със сегашната си жена.

Нямаше как блондинката да не подпита и за Валери Божинов и Николета Лозанова и затова накъде ще тръгне тяхната любов. Магът отговори, че футболните съпрузи са родени един за друг и много се обичат. Ще преодолеят сътресенията в брака си.  Венета контрира с въпрос: "Е, като се обичат, защо си изневеряват?!". Ясновидката твърди, че има три жени, които преследват спортиста, а за да върви всичко наред, те трябвало да се оттеглят.

Червенокосата гостенка също заяви, че това е пречка и за кариерата му, тъй като той бил много добър футболист. На това Венета се изсмя и добави „Къде пък видя, че е добър футболист“.

Магът допълни, че бащата на Божинов му се е обаждал, за да търси помощ от нея, но синът му така и не я потърсил все още лично.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен