Ужас! Български Ханибал Лектър напада доверчиви момчета (снимка 16+)

За разлика от екранния си първообраз, българският му вариант е с хомосексуални наклонности

Хомосексуален Ханибал Лектър вилнее в столицата.

Лично успели да се измъкнат от лапите му млади мъже се оплакаха от злосторника. За разлика от екранния си първообраз, българският му вариант е с гей наклонности, омайва жертвите си в интернет и не изважда вътрешностите им, а пробва да изяде лицата им, зърната на гърдите им и мъжкото им достойнство.

„Запознахме се във „Фейсбук", много красив е и обаятелен, добър психолог. Знаеше какво иска да чуя, усети, че бях в труден период", разказа вчера един от партньорите му, който в момента е с бинтовано лице, тъй като българският Ханибал пробвал да му отхапе носа и едната буза.

След кратка кореспонденция, размяна на поезия и размисли за живота жертвата решила да се срещне с нападателя си.

„Покани ме на вечеря, сготви ми италианска храна, аз трябваше да взема вино. Всичко вървеше прекрасно, докато не ме върза, уж го възбуждало, и не започна да ме изтезава", спомня си потресен младият мъж. В началото му се сторило забавно, но после играта загрубяла. Канибалът почти му откъснал едно от зърната на гърдата, а писъците на младежа само възбуждали повече насилника. С късмет жертвата успяла да скъса въжетата и да избяга.

Веднага след случката изродът си бил изтрил фейсбук профила и затова и нападнатият не разполага с негова снимка.

„Мога да ви кажа, че не съм единственият. Бившият сценичен партньор на Сашка Васева - Марио Екстрийм, също е обезобразен и нахапан от същия изрод", категоричен е хомосексуалистът. Думите му се оказват истина, защото в профила си във фейсбук въпросният Марио е публикувал снимки как е бил обезобразен от човек, в когото се влюбил. Екстрийм побягнал паникьосан чисто гол, за да се спаси от мъчителя си.