Хюрем от "Великолепния век" е бременна

Бащата на бебето я изоставил, готви се за тежката съдба на самотна майка

Звездата от сериала „Великолепния век“ Мерием Узерли очаква бебе. Екранната Хюрем Султан, която скандално напусна сериала преди няколко месеца е бременна. Актрисата криела до последно новината, тъй като скандалите около психичното й състояние станаха общоизвестни. Освен това, след като буквално избяга от снимките червенокоската хукна да се лекува в немска клиника от нервен срив. Новината за бебето бе съобщена от турската новинарка Айше Арман, която публично оповести, че актрисата е бременна. По време на среща с Мерием в Берлин репортерката научила за щастливото събитие. Двете провели интервю за живота на Узерли в Турция, за причините да напусне „Великолепния век“ а също и за плановете й оттук нататък, пише БЛИЦ. Именно тогава Мерием разкрила, че очаква бебе. „Научих невероятни неща, става въпрос за много по-сериозни проблеми, отколкото предполагахме“, коментира новинарката. „Най-много се шокирах, когато разбрах, че е бременна“, разкрива още тя.

Актрисата бе сгодена за турския актьор Джан Айтеш, но по последна информация, той я е изоставил в четвъртия месец на бременноста и сега Мерием се готви за тежката съдба на самотната майка. Феновене на актрисата обаче са категорични, че тя е твърде красива, за да стои дълго време сама и много скоро ще намери достоен татко за воето дете.

Разкритието, че звездата от „Великолепния век“ е в четвъртия месец смая мнозина. Само преди броени седмици Мерием бе подложена на жестока критика заради теглото си и проблемите си с килограмите. Тя обаче не коментира тогава нападките, а както стана ясно закръглената й фигура се дължи на факта, че ще става майка.