Свалиха обвиненията срещу Любен Джубрилов в пране на пари

Делото е прекратено поради липса на доказателства за престъпление

2014-та година започна позитивно за бургазлията Любен Джубрилов, който от дълги години се бори да опоревргае обидни обвинения срещу него и в изчистване на името си. На 27-ми декември с постановление на бургаската окръжна прокуратура делото за пране на пари срещу него бе прекратено поради липса на престъпление, информират на сайта си от федерацията по ММА.

Така след дълго време най-после бургаския бизнесмен успя да докаже че бизнесът му е легален, а спечеленото от компаниите е придобито с честен труд и бизнес сделки, допълват още от сайта.

„Клиентът ми е за пример на много от бизнесмените. Няма престъпление и престъпно поведение”, е  обяснил адвокат Станко Кралев, доволен от развоя на процеса.

Скандално известният бургазлия продължава с ангажиментите си към бойните дисциплини и инвестирането в тях, споделят още от федерацията. За сега обаче все още е загадка къде точно се намира, но колегите му твърдят, че продължава да гради нови планове и концепции в областта на спорта. Името на Джубрилов бе свързано с менаджирането на бойци в различни категории по цял свят.

Той напусна страната през 2009 г., малко преди да бъде обвинен като лидер на организирана престъпна група за лихварство и изнудване. В ареста бяха прибрани петима мъже.