DJ Pepo представя новото си парче в White bar

Заповядайте!

Събота вечер в Пловдив. Време за парти! Точно в 21 часа WHITE BAR представя DJ PEPO (ellectrica).

DJ Pepo, заедно с певицата Diva (Невяна Цветкова) ще изпеят най-новото си парче - "My Secret Confessions".

Провокативно и малко скандално, видеото надмина собствените ми очаквания, точно затова тръпката е невероятна в очакване на реакция от публиката. Всъщност, текстът на песента предполага подобно откровено решение, разказва Pepo за парчето.

Pepo ми прати инструментала си и аз много го харесах. Линията му беше изчистена, ритъмът магнетичен, а музиката някак духовна и интимна. Когато заговорихме за видеоклип, признавам, че се почуствах малко неловко. Не знаех дали съм готова да посветя цялата слушателска аудитория в най-интимните си мисли. Така се роди и името му "My Secret Confessions" (Моята тайна изповед). Текстът е най-провокативният, който съм писала някога, но и най-освобождаващият. В крайна сметка реших, че изкуството следва да бъде прието във всичките си форми, споделя на свой ред Diva.

Pepo е един от основателите на няколко български лейбъла и е сред най-уважаваните таланти на източноевропейската музикална сцена. Две поредни години: 2010 и 2011, заедно с Pacho, печелят приза Best DJ of the Year Bulgaria на годишните награди Awards.BG, а в самото начало на 2012 двамата стартират Cloning Sound Radio Show with Pacho & Pepo по испанската топ-радиостанция IBIZA GLOBAL RADIO. Като един от най-уважаваните и познати български продуценти Pepo e резидент и е гостувал в почти всички реномирани клубове в страната (Plazma, Chervilo, Mania), но също така е имал възможността да се изявява зад пулта на партита и фестивали в London, Malta, Ibiza, Canary Islands, Miami, Chicago, Lausanne. Сред чуждестранните клубовете, поканили Pepo на участие през 2013, сладва да споменем – KaterHolzig в Берлин, както и Follow Night Club в Истанбул.

Невяна Цветкова, позната още като Diva, е родом от Варна. Тя е автор на болшинството от текстовете и вокалната линия в аранжимента на парчетата, които изпълнява. Има редица авторски парчета, между които по-известни са "Better Run Away" и "Going Insane", реализирани съвместно с DJ Diass и първото дийп-хаус парче на български език с Ivan Deyanov - „Ела при мен”.