Спортът по телевизията днес

Програма за Петък, 7 Февруари 2014

 

ФУТБОЛ

19:30 Бохум - ФСВ Франкфурт - Евроспорт 2
21:00 Витес - Адо Ден Хааг пряко по F+HD
21:30 Борусия Мьонхенгладбах - Байер Леверкузен - Евроспорт 2
22:00 Еспаньол - Гранада - F+

ХХІІ ЗИМНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ СОЧИ 2014
18:00 Откриване, пряко - БНТ HD, БНТ1

Българската национална телевизия пуска нов канал във висока резолюция - БНТ HD. Непосредствено преди старта на Зимните олимпийски игри днес, освен по БНТ 1 и БНТ 2 с високо качество ще можете да проследите всички състезания на Олимпиадата и по БНТ HD.

Каналът е безплатен за всички кабелни и сателитни доставчици. Ако обаче не сте абонати на никоя мрежа, можете да гледате безплатно Олимпиадата с кристално качество чрез цифровия мултиплекс с антена.

Четирима български спортисти ще стартират в деня на откриването на ХХІІ Зимни олимпийски игри в Сочи.
В третата официална тренировка на шейни при мъжете ще се проведат две спускания, в които ще участва Станислав Беньов.
Във втората официална тренировка в спускането при мъжете, в ски-алпийските дисциплини ще участват Никола Чонгаров и Георги Георгиев.
В официалната тренировка в ски-полетите при мъжете три опита ще направи Владимир Зографски.
На ХХІІ-те Зимни олимпийски игри СОЧИ 2014, 18 българи ще се състезават в шест спорта - биатлон, ски алпийски дисциплини, ски бягане, ски скокове, сноуборд и спортни шейни. Коментарното студио с Евгения Раданова ще гледаме освен от БНТ HD и по БНТ 1 и БНТ2. Картината с висока резолюция ще може да се приема от всички по два начина - наземно, чрез новия цифров мултиплекс и през кабелните и сателитни оператори. Зрителите трябва да имат HD телевизори с вграден декодер MPEG 4 или външен HD приемник. 

Още спортни новини четете в Sportonline.bg