Какво ни очаква през март?

Любовни драми за Козирозите, Лъвовете ще се къпят в пари

ОВЕН
Обкръжаващите най-вероятно няма да са съгласни с твърдението, че при Вас знаците на съдбата работят по установен начин, и че винаги се ориентирате по тях. И най-важното, че подсказките са верни. Но на Вас обаче Ви е все тая, дали ще Ви вярват и ли ще Ви мислят за странни. А нима Ви е нужно да Ви вярват? Така че нека да се губят в догадки, защо на Вас така Ви върви.
Месец Март ще бъде благоприятен, ако Вие не сте настроени за безпокойство. Другояче казано, ще получите онова, което очаквате. И какъв е извода от това? Градете си „розови замъци” и мечтайте за онова, което бихте искали да Ви се случи. Март е много благоприятен и за прилагане на техники, свързани с визуализация. Разбира се, това не е никакъв знак от съдбата, но ще свърши добра работа.
Действията Ви ще бъдат шаблонни и без никакъв творчески живец. Идеите Ви ще са значително на брой, но някак размазани и неточни. Но и вие сами няма да знаете от къде да започнете. Не се притеснявайте: всеки един от нас има подобни периоди. Действително, за Вас те не са характерни, но понякога ги чувствате...
ТЕЛЕЦ
Ако през месец март по пътя Ви се появят препятствия, които забавят по някакъв начин приближаването Ви към целта, само ще затънете в тях, като в блато. Това всъщност е знак, че вървите в нужната посока. Както е известно, ако придвижването Ви е леко, означава,че не се движите нагоре, а надолу. Затова съветът ни към Вас е, да търсите сложността и приключенията, тъй като именно те ще Ви доведат до успеха. В търсенията няма да сте сами, а това показва, че с всичко ще се справите доста бързо. Опитайте да се издигнете през този месец над това, което Ви е безпокоило и тревожило.Преди всичко това са преживявания, свързани с отминали грижи, които , се дължат на някакви спомени от детството или комплекси. Отдавна вече е време да ги надживеете, за да не Ви теглят в обратна посока. Ако искате да се консултирате с психолог, направете го през първата половина от месеца.
БЛИЗНАЦИ
Спазвайте и следвайте всички уговорки и правила, които са приети във Вашето обкръжение. Както е известно правилото, в чужд манастир не можем да отидем с нишите правила, и затова всички Близнаци през март 2014 трябва да помнят и спазват това: един „устав” за близки, втори - за приятели, а трети - за работата. Не се замисляйте, дали това е целесъобразно. Ако спазвате чуждите правила, ще получите това, което Ви е необходимо. Цената не е кой-знае колко голяма, за да постигнете победа!
Проявявайте повече инициатива на думи, отколкото на дела. Това е за предпочитане, за да разберете дали тя въобще е нужна,като за тази цел не влагате никакви усилия за подготовка. Е, възможно е да си преброите някои неща, да направите свое разследване, но това на практика не е задължително. Освен това, ако идеята се одобри, тутакси ще се появят помощници. Може съвсем просто да ги ръководите, а съвсем не е задължително да взимате участие пряко, макар че може такова участие да Ви е нужно. Ами ако не е ?...
РАК
Като цяло месец март би могло да се охарактеризира като подходящ и с успехи за Раците. Това се отнася изцяло при социални прояви: там Вашите изяви ще са твърде добри и успешни. Това няма никакво значение дали се отнася за постъпки и действия на танцовата площадка, на конференция или на родителска среща. Ще имате възможност не само да привлечете вниманието отново към себе си, а и да го задържите твърде дълго. Минусът е в това, че може да заинтересувате и някого, когото не трябва, и малко по-късно да се наложи да се занимавате с напразни работи, а дори и с деструктивни неща.
Ще имате голяма възможност да извличате полза и облага от отношения и да живеете за чужда сметка. Естествено това не е задължително да стане в материалната сфера. Просто имате доста познанства, за да решите заедно всички проблеми, които могат да възникнат. Ще съумеете да се окажете”на кон” във всяка една трудна ситуация. Важното при това състояние е да се задържите „на седлото”, а до мястото ще Ви доведат.
ЛЪВ
За жените над 35 години няма да бъде никак лесно през март месец. Ще бъдете ангажирани със стари проблеми, които чакат решение, с възстановяване на отношенията с хора, с които сте били "на нож" до скоро.
Изненадващи събития у дома, които ще променят плановете ви за следващите месеци на годината.
Всички, които са в процес на значителни промени в живота си: работа, семейство, дом - ще възникват пречки, спънки, емоционални спадове и депресираност.
За сметка на това пък, има шанс да увеличите доходите си и да разрешите финансовите си въпроси. Въобще откъм пари март ще бъде благоприятен за Лъвовете. Някои дами могат да се забъркат в неприятности с приятели и важни личности или познати да ви забъркат в неприятности и проблеми.
ДЕВА
Големите пътища за Девите през март ще бъдат много по-ефективни, отколкото преките. И в истинския смисъл (обиколният път ще бъде оборудван, а на краткитя може да се окаже, че няма мост), а също и в преносен смисъл ( преди да кажете своята молба или предложение,е необходимо да подготвяте събеседника си, за да нарасне вероятността за неговото съгласие). Ще успеете да намерите онези думи, които ще прозвучат като леки намеци и постепенно ще насочват човека към нужните Ви мисли. Така че смятайте, че новите ботушки или отиването на мач са Ви в кърпа вързани.
През този месец вашата преценка за себе си ще се различава коренно от тази на останалите. Има голяма вероятност да предпочетете състоянието на фалшива скромност (и точно тогава ще се харесате на обкръжението около вас) и съществуването на човек, на когото може да се облегнете във всеки един момент. Твърде вероятно е да възникне ситуация, при която някой да трябва да Ви смени, или да Ви поддържа в разговора, или пък да смени темата - ето тук ще Ви бъде нужен човек до себе си. Даже и ако се отнася до пътувания - както близки, така и далечни, е най-добре да не тръгвате сами...Като цяло месецът за Девите е много добър за Вас.Особено в любовните взаимоотношения.
ВЕЗНИ
Везни, бъдете по-търпеливи и със собствените си желания , а и към чуждите недостатъци. Дайте си вид, че не забелязвате нищо особено: нито силната музика зад стената(всъщност, това е един добър повод и Вие да си пуснете нещо), нито незнайно от къде появилите се драскотини на детето, нито ужасяващия вкус на Вашата приятелка.
Дайте възможност на близките Ви сами да осъзнаят своите грешки и да си ги оправят. Определете си някакъв срок и през това време не предприемайте нишо преди неговото изтичане. Никой от нас не е безгрешен, а и си представете, как бихте се почувствали Вие, ако в същия миг някой се нахвърли да Ви прави забележки.
През този месец е важно, да изпълните поетите задължения, даже и да не са съвсем по силите Ви. В действителност Вие със своите възможности (както умствени, така и физически) в началото няма да си дадете ясна сметка дали наистина можете или не, и точно заради това първо опитайте, и после стигайте до изводи. Не е изключено и нещо да Ви остане в запас, и то точно това, за което изобщо не сте допускали. В любовта ще бъдете,много динамични и изпълнени с голям романтизъм.
СКОРПИОН
През месец март не само че ще можете да заемете лидерска позиция, но и ще имате всичките шансове да станете един от „приближените на императора”. Ще останете близък и доверен човек, ще изказвате интересни идеи ( за които е факт, че за да станат полезни, ще им е нужна доста дообработка, но не от Вас), и ще предразполагате събеседника към себе си. Проблемът Ви през март ще бъде некомпетентността. Ще се „изхвърляте” към върховете на знанието със своите мнения и разсъждения. Това е изцяло достатъчно, за да направите впечатление и да поддържате разговора. Но въпреки всичко, ако се наложи да издемнострирате своите умения на практика, е възможно да се „издъните”. Така че ако Ви предстои твърде сериозен разговор, Няма помъчете се да се подготвите старателно за него.
През този месец Ви предстоят промени в обкръжението, и най-вече това се отнася до женската му част. Отпреди много повече сте общували с едни, а сега - с други. Това на практика ще бъде предизвикано от други външни обстоятелства, а не от Вашите предпочитания, но ако се опитвате нещата да си останат както преди, е пълна загуба на време.В любовта ще бъдете щастливи през първата половина от месеца, а през втората очаквайте сътресения във взаимоотношенията с партньора.
СТРЕЛЕЦ
Каквото и да Ви се случва през месец март, с каквато и негативна посока да се преобръща към Вас съдбата, ако не прозвучи „финалната свирка”, все още не всичко е загубено. Борете се до последно: уговаряйте, преустройвайте, оправяйте! В крайна сметка всичко ще се получи както го искате.
Вашите душеспасителни беседи няма да са без значение за подрастващия Ви син, и той няма да си направи съвсем скоро татуировка(макар че си е събрал пари). Или пък ястието, което не се е получавало по рецептата, ще се окаже изключително много вкусно, макар и не особено красиво(а недостатъците може да се замаскират със салата и майонеза).Или казано накратко: „ Не се предавайте!”
През месец март Стрелците не бива да прекаляват със своите задължения към другите. Работата е в това, че може би в дреболиите всичко ще мине нормално(в крайна сметка едва ли ще е трудно резултата да неутрализира или замаскира), но при една по-сериозна ситуация нещата би могло да станат съвсем не така, както сте си представяли. Например човекът, на когото сте се доверили, също така да прехвърли част от работата на някой друг, и на практика да се получи „развален телефон” в действие. А да не говорим за възможните последствия...В любовта драги Стрелци сте шампиони през този месец! Стрелците родени през втората половина от месеца е възможно да претърпят малки разочарования и разминавания, но след като всичко се изясни късметът ще си остане във вашите ръце!
КОЗИРОГ
Това, което ще успеете да получите през този месец , твърде бързо ще се използва, но не е задължително това да става с ум. Незабавно ще успеете да прегледате взетата на заем книга, но няма да я изучите внимателно а вече ще бъде дошло време за връщане. Вещите и приспособленията няма да можете да използвате изцяло, а ще се ограничите само до най-популярните им функции. Срещата с човека, който би могъл да Ви отвори очите за много неща, ще премине някак объркано, тъй като Вие непрестанно ще прехвърляте разговора на друга тема, или въобще няма да се осмелите да попитате за онова, което Ви интересува. Желанията Ви през този месец Козирози ,ще Ви се изпълняват, но Вие няма да бъдете готови за това, каквото и да се говори.
Вашите подхвърлени шегички, вицове и коментари най-вероятно няма да бъдат оценени. Дори и още по-зле - може да бъдат възприети като обидни или примитивни. Ето защо преди да предприемете нещо, огледайте околните около вас. Ако нищо аналогично на вашите идеи не става, ще е по-добре да се въздържите. Ако пък планирате да направите добро впечатление на тези хора и по-нататъшните отношения с тях са важни за Вас, това е задължително.Мили Козирози, в любовта ще бъдете,много щедри, но въпреки голямата любов,която раздавате ще бъдете измамени.Пазете се добре и не приемайте всичко за чиста монета!
ВОДОЛЕЙ
През месец март ще се опитат да Ви съблазнят. Става дума не само за интимната страна на Вашия живот. Това може да се отнася и до покупки(„вземете точно този модел”), съдействие с определена фирма („ние сме с най-конкурентните цени”), както и до някакви изменения във външността(„толкова ще Ви отива тази подстрижка”). Няма да имате претенции нито към качеството, нито към получената облага. Но може да възникне някакъв етичен момент, които няма да Ви даде покой. Може би не си заслужава да се поддавате на съблазни, за да можете да спите спокойно?
Освен това ще станете по-меки и топли по отношение на хората, които Ви заобикалят, а и твърде често ще проявявате своето обаяние и очарование. Това ще предразполага хората към Вас и количеството на получените по Ваш адрес комплименти, ще нарасне, най-вече що се отнася до Вашата външност. Като цяло месецът е подходящ за подмяна на гардероба и промяна в стила Ви за обличане. Голяма активност Ви очаква при решаване на финансови въпроси. Твърде вероятно е проблемите за полученото заплащане и финансовата независимост да бъдат твърде актуални. Водолей, в любовта се много предани и мили. През месец март очаквайте заинтригуваща среща с жена, която в миналото Ви е харесвала много. Но внимавайте този път да не Ви оплете в мрежите си!
РИБИ
През този месец март е най-добре да заемете открита позиция даже по отношение на Вашите недоброжелатели. Те, както винаги, ще търсят някакви скрити мотиви във Вашите действия, а на това, което е пред очите им, няма да обърнат голямо внимание. Ако сте се стремите към откровеност с някой от приятелите, няма да е сложно, да я постигнете. Само че дали сте достатъчно уверени, да възприемете всичко? Ще бъдете настроени доста рязко, а и не се знае какви ще бъдат реакциите Ви. Така че по-добре си помислете, дали искате да знаете повече по дадения въпрос. Или най-добре е да сте в неведение?
Смята се, че по-важно онова, което е вътре в нас, а външността не е главното. С това Вие едва ли ще се съгласите. Ако човек се отнася с Вас добре, но не постъпва по най-добрия начин, това е вече повод да се замислите, да преразгледате някои неща, а може би и да скъсате отношенията с някои ваши близки . През този месец оценявайте ставащото по критерия:”Харесва ми - не ми харесва” , и не се задълбочавайте в логически обосновки, а се доверете на първия поглед и своето усещане и интуиция. Мили Риби, в любовта ще бъдете,много обичани и ухажвани през целия месец.Ще имате твърде много интересни срещи и събития. / zajenata.bg