Какво никога не трябва да казвате в леглото?

Има няколко табута, които не трябва да нарушавате

Най-важното, което мъжете трябва да запомнят, е фактът, че сексът е следствие на добра комуникация и умение да се очарова дамата на сърцето ви. Затова, никога, НИКОГА, не казвайте следващите пет изречения.

1. Никога не я карайте да ви казва „татенце"!

Сигурно има жени, за които това е приятно, но ако изобщо съществуват, са толкова малко, че шансът да сте попаднал на една от тях е също толкова голям, колкото да сте гадже с модел на Victoria's Secret. Не е готино, не е приятно и не е секси.

2. Не прекалявайте с мръсотиите

Повечето жени обичат да им се говорят мръсотии, обаче все пак е добре да се уцели златната среда. Първо преценете доколко подобни неща й харесват и напредвайте полека. Ако усетите, че не й е приятно, просто спрете.

3. Не й разказвайте всичките си фантазии.

Най-вече онези, които включват други жени...Споделянето на фантазии може да е много секси, ако не прекалявате. Разказвайте й за нещата, които ви харесват, но никога не й разказвайте за фантазии, които включват други представителки на нежния пол. Истински или въображаеми - няма значение. Има ли друга жена във фантазията, запазете я за себе си.

4. Не ставайте груб

Има двойки, които си падат по груб секс, само че за да е приятно и за двамата участници, е необходимо да има съгласие и правила. Иначе казано, ако не сте достатъчно близки в леглото и ако не сте обсъдили предварително докъде ще стигнете, не прибягвайте до връзване, нашляпване, скубане на косата й и т.н.

5. Не вадете секс играчките още първия път

Секс играчките са забавна добавка към креватните упражнения, обаче не е добра идея да вадите арсенала си още на първия ви път заедно. Както и на втория.

Подобно на повечето неща в секса, и играчките са нещо, с което не е добре да се започва директно. Първо изчакайте да се сближите в леглото, след това внимателно проучите отношението й и чак тогава, ако прецените, че тя е съгласна, можете да пристъпите към действие.