Бургаски баровец купува джипа на Уейн Рууни

Бизнесменът луд фен на „червените дяволи”, готов да похарчи цяло състояние

Бизнесмен от Бургас е на път да се сдобие с една от колите на звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни, научи Burgasutre.bg. Баровецът бил луд фен на „червените дяволи” и изобщо не се притеснявал да похарчи сериозна сума за луксозното возило, тъй като подобна покупка имала сантиментална стойност.

Богаташът, който притежава няколко хотела по Южното Черноморие, дори заминал за Англия, за да финализира лично сделката с представителите на Рууни. Той бил готов да наддава, за да пребори конкуренцията за бленувания автомобил. Не го притеснявал дори фактът, че автомобилът е с десен волан заради обратното движение в Англия.

Справка на Burgasutre.bg показа, че една от колите на английската звезда е обявена за продан съвсем наскоро. Става въпрос за един от любимите джипове на нападателя – Range Rover Sport, който футболистът е купил през 2009 г. Обявената продажна цена е 43 000 паунда, но само направените в последствие подобрения по колата струват 100 000. За пет години Рууни е навъртял 80 000 км. Баровецът от Бургас бил готов да се раздели с близо половин милион, за да купи мечтания джип.