Какво да облечете на бала си?

Животът

20-03-2014, 21:52

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Най-скъпата сватбена рокля

Студент направи рокля от презервативи

Моден скандал: Азис открадна роклята на Николета

Това е роклята на Нанси за Мис Свят

Къде ми е роклята? (ГАЛЕРИЯ)

Вдъхват живот на роклите на Скарлет О'Хара

Продадено! 10 рокли на лейди Даяна за £862 800

Вятърът издуха роклите на звездите

Вталените рокли аут! Мъжете си падали по жени с широки дрехи

Обичам те с 55 000 рокли!

Млечна илюзия - момичета, облечени изцяло в рокли от мляко (Галерия)

Златни рокли - новата мания на жените

Изложба на абитурентски рокли в Бургас (ГАЛЕРИЯ)

Мода 1 към 1 през годините (галерия)

Тази луда, луда мода! (галерия)

Нов хит в модата- пуловер с настоение

Модата вече не е по джоба на жените

Последният писък на модата идва от морето

За красотата и стила няма възраст (снимки)

Изберете цвета според зодията

Силиконът вече не е най-желаният подарък. Ако искате да изненадате абитуриентката с нещо ефектно, първо проучете зодията й. Дори и екстеншъните за коса вече не са това, което бяха.

Овен

Разрешете му сам да си избере облеклото за това ярко събитие, но непременно контролирайте неговия избор. Самият той би могъл, верен на своята импулсивна природа, да си избере нещо предизвикателно и смешно, и после цял живот да ненавижда снимката от бала. Добре би било в тоалета на Овнетата да има допълнение в ярко-червен цвят - риза, елече, блуза, чехли с висок ток. Червеният детайл ще му позволи да се чувства едновременно ярък и модерен.

Телец

За костюма на Телеца е задължително да бъде не само много красив, но и удобен. А това означава, че няма да бъде евтин. Елегантна блуза и пола вместо обичайната рокля за момичето и красива риза върху панталона вместо костюм за момчето може да отговарят на тези условия. Удачно е съчетанието на теракотно-розови и кремави оттенъци, на "кафе с мляко".

Близнаци

Нека той да бъде съобразен с "модните писъци", но все пак да бъде младежки, забавен, закачлив. Най-добрият вариант, разбира се, е да приготвите два костюма - единият по-строг за официалната част и друг - по-удобен за голямата веселба. Цветове - пастелни, тъй наречените "карамелени" оттенъци на светлосиньото, розовото и жълтото. Множество малки детайли - рисунки, бастички, джобове, панделки.

Рак

Всяка неприятна подробност може да развали за дълго настроението на ранимите Раци. Затова е много важно предварително да се помисли всичко в детайли - какво да облече, какво може да се случи и как да се избегне това. Костюмът или роклята на Рака трябва да бъдат некрещящи, с плавен силует и детайли. Вродената бледност и склонността към напълняване ще бъдат туширани от тъмносиния, виолетовия и вишневия цвят. Непременно сложете на дъщерята резервен чорапогащник и конец с игла, и накарайте сина си да походи предварително с празничните обувки, за да се застрахова от възможни неприятности.

Лъв

Имайте предвид, че вашият абитуриент едва ли някога ще ви прости, ако на този важен празник не изглежда най-добре от всички. А най-голям удар по самолюбието ще бъде съученичка с подобен или (о, ужас!) точно същия тоалет. Така че, ако семейният бюджет не позволява да прекрачите прага на Шанел и Диор, ще се наложи да се въоръжите със скъпи модни журнали и телефони на шивачки, които на съответната цена да прекопират някой от маршовите шедьоври. Желателни цветове - шампанско и всички оттенъци на златното. Не забравяйте за задължителна визита при професионален фризьор - саморъчното навиване на ролки не става за този случай.

Дева

Родителите на Девата трябва да бъдат готови да доста сложна процедура - те ще предлагат на детето варианти за достойно облекло, а то ще ги отхвърля всичките под някакъв предлог - не са модерни, не подхождат на очите му, друг вече има нещо подобно и т.н. Постарайте се да не нервничите и спокойно доведете избора до край. Ако оставите Девата насаме с нейната критичност, тя лесно ще изпадне в паника или дори истерия. Спрете се на елегантния класически стил с минимално количество детайли. Най-подходящи цветове - оранжево, златисто-бежово, жълто.

Везни

Везните безгрешно могат да определят в магазина кое им стои най-добре, а на тях буквално всичко им отива. Сред съществуващото разнообразие от стилове и вещи, все пак е добре да се спрете на класически светъл костюм за юношата и кафяв костюм в стил Марлен Дитрих за девойката. Предпочитана гама - всички оттенъци на светло-синьото, светло зеленото, бисерно-бялото.

Скорпион

Той едва ли ще понесе спокойно вашите съвети по отношение на облеклото. Но след дълги спорове, накрая все пак ще ви послуша. Позволете й (му) да изглежда по-голям (а) и по-секси, отколкото всъщност е. За дъщерята са подходящи деколтета, разрези, полупрозрачни блузки и ярък грим. За сина - риза с отворена яка или платка. Цветове - вишнев, червено-кафяв, малахитово.зелен.

Стрелец

Подгответе се за сериозни разходи. За подходящ тоалет трябва да отидете в един от специалните салони, където се представят костюми за специални тържества. Цените там също са специални, но за щастие винаги има възможност да се вземе рокля или смокинг под наем. Спрете своя избор на дрехи в интензивно син или карминен цвят.

Козирог

Козирогът е пределно конкретен и знае какво иска. Навярно той отдавна е намислил своя празничен костюм и чака само да финансирате неговия избор. И ако не сте във възторг от този избор, трябва да се примирете и да не прекалявате с ценните си указания - просто на неговото мнение трябва да се вярва. По всяка вероятност девойката ще се спре на изящна "коктейлна" рокля в черен цвят, а юношата - на тъмен костюм, който ще се окаже едновременно празничен и практичен.

Водолей

Осведомете се предварително в какъв тоалет се вижда вашият питомник на празника. Той непременно би искал да се отдели от тълпата съученици, но по-далеч от супер-неформалното (смъкнати младежки панталони, или твърде разголена блузка) неговата мисъл не е стигнала. Уговорете го (я) да облече нещо по-обикновено, но с "некласически" елементи - например папионка вместо вратовръзка и цвете в бутониерата (за момчето). Или рокля с набодени живи цветя (за девойката). Препоръчват се небесно синьо и сребристо като цветове.

Риби

Преди всичко вашият съвместен избор на облеклото няма да трае много дълго, от няколко подходящи варианта Рибата веднага ще избере "своя". Но тяхното мнение се променя заедно с настроението. Така че, ако не искате половин час преди празника да успокоявате ридаещата си дъщеря или мрачния син, които внезапно са разлюбили своя избор, по-добре не купувайте веднага избраните дрехи. Върнете се в магазина след 2-3 дни и едва след като се уверите, че вашата Риба не е променила мнението си, тогава ги купете. От цветовата палитра избирайте приглушените зеленикави и лазурни тонове.