Въвеждат се ограничения в движението по бул. „България”

Ограниченията ще се осъществят от 8.00 ч. днес до 20.00 ч. на 23 март и от 8.00 ч. на 29 март до 20.00 ч. на 30 март т.г.

Въвежда се временна организация на движението по бул. „България” във връзка с изграждане дренажни клонове за отводняване на трамвайния релсов път по бул. „България”, съобщават от пресцентъра на Столична община.

Ограниченията ще се осъществят от 8.00 часа днес до 20.00 часа на 23 март по бул.„България” между кръстовищата бул.„Гоце Делчев” и бул.„акад. Иван Гешов” със затваряне на две ленти за движение в източното платно, като движението на превозните средства ще се осъществява в една лента посока център.

От 8.00 часа на 29 март до 20.00 часа на 30 март се въвежда временна организация на движението по бул.„България” посока Околовръстен път за изграждане на два дренажни клона с местоположение: Клон 10 между ул.„Борово” и ул.„Невестина скала” преди кръстовището на бул.„Тодор Каблешков” , и клон 11 непосредствено след бул.„Тодор Каблешков” със затваряне на две ленти за движение в западното платно, като движението на превозните средства ще се осъществява в една лента.