Искат да линчуват майката на обвинената за убийството на Алекс

Майката на Атанаска, която призна, че е удушила малката Алекс - Светла Димитрова се включи във форума на Блиц, за да коментира публикацията "Златоград в потрес след поморийската драма: Проверете смъртта на двамата съпрузи на Светла". "Мили сьграждани срамувам се от вас веднага решихте че всичко е вярно и за вас е по лесно да 1ерните и плюете няма да влизам в обяснителен режим призовавам всички които бяха в орехчето през фаталната нощ да излезнат и си кажат истината за смьрта на ПЕТКО освен ако не ги е страх от нещо а не да изберат лесния начин ТЯ Е точка" (правописът на Димитрова е запазен).
Изявлението й предизвика порой отзиви, сред които преобладават клетвите и обидите. "През целия си живот не съм виждал цяло семейство с такива криви мутри и толкова зли очи!.......... Туин Пийкс ряпа да яде! Прагът Ви на морал е нулев ! Вие,нямате моралното право да призовавате ,който и да било ,за каквото и да било.Затворете си устите! Не пишете сълзливи постове от типа"Как ни съсипвате"авторитета"!,  "Боклуци такива ! Що за наглост бе,умът ми не го побира?! Ако бях на мястото на бащата, нямахте да имате възможност да пишете постове!", пишат потребители от Фейсбук профилите си.
"Аз се срамувам от такива като вас. Вие сте измет, даже не сте човеци. Сега спокойно ли спите, като отнехте тази невинна детска душа?", "В потрес съм от този призив! От кого се срамуваш ти, ма?! Как може,бе?!! Да, не си убила съпруга си! Но дъщеря ти е убила дете?! Дете!!! Или е съучастник в убийството!! Какво е това нещо, бе хора?! Никога не съм мислил, че може да съществуват такива човекоподобни! Животни да бяха, щяха да имат някакъв усет! След близките на детето, чиято мъка не мога да си представя, за окайване е хотелиерът, около когото сте се овъртяли! Човекът си е подписал унищожението - и в личен, и в бизнес-план - още когато се е свързал с гордостта на семейството ви - Северина с изкривеното лице- като мъж наистина се чудя, какво и е харесал! Отишла като обслужващ персонал на морето преди години предполагам и .... Колко човешки животи сте унищожили по пътя си? Ти и твоите дъщери? Не говоря за физическо унищожение! Скрийте се някъде и не се показвайте пред хората повече!!!", заявяват потресени съграждани на Светла. 
От написаното става ясно, че голяма част от коментаторите познават лично "семейството на ужасите". Сред тях обаче се включва и Нора Хинзе, която е приятелка на семейството. "Абе хора, които коментирате този пост вие малоумни ли сте... Много бих искала да сте на тяхното място и да ви се случи точно такова нещо. Да видите колко е приятно да ви обиждат и да ви мразят без причина... Как може да вярвате на един истински убиец, а на тези жени да ги унищожавате без да сте наясно?!?! Моя апел е да се разследва семейството на Александра и да оставят на мира тези жени...", пише Нора.
Тя директно прехвърля вината за смъртта на детето върху бащата Веселин Тодоров и сина му от първия му брак с обяснението, че няма доказателства за вината на съседите. Тезата й обаче не намира никаква подкрепа, а само засили желанието за мъст
. /Блиц