Емил Радев: Евроизборите ще излъчат адвокатите на България в Европа

Парите за фонд "Земеделие" са спрени, спират се пари за инфраструктура и за създаване на работни места, подчерта депутатът на срещата с граждани от община Ветрино

"На 25 май е важно да гласуваме, за да докажем на управляващите, че управлението на настоящата тройна коалиция не е легитимно". Това заяви кандидатът за евродепутат и народен представител от ГЕРБ Емил Радев в община Ветрино.

"Нека да покажем, че залагаме не на популисткото ляво, а на дясното, което да извади Европа и България от кризата", добави той на срещата си с избиратели в града.

"В момента в България са спрени парите за фонд "Земеделие", спират се пари за инфраструктура, за създаване на нови работни места", припомни Радев и подчерта: "Евроизборите са важни, защото те ще излъчат адвокатите на България в Европа".

На срещата с граждани присъстваха и заместник-председателят на партията и председател на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, водачът на листата Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Ева Паунова и Августина Цветкова, както и кметът на Варна и областен координатор Иван Портних.

"Истинското доверие не може да бъде купено с кебапчета и кюфтета. България е член на ЕС и в 21 век не може да си позволи платена демокрация”, обобщи капитанът на евроотбора на ПП ГЕРБ Томислав Дончев.

"Купеният вот и ниската избирателна активност означават, че запазваме статуквото", коментира и Цветан Цветанов. Зам.-председателят на партията предупреди, че на предстоящите избори гражданите трябва да се противопоставят чрез вота си на сценарии, подобни на манипулацията в Костинброд преди една година. 

Ева Паунова посочи, че я боли, когато гледа депутатите от опозиционните партии в Брюксел, които не се интересуват от националния интерес. "Тези хора не искат просперираща България, те искат вотът да бъде купен", подчерта кандидатът за евродепутат от ГЕРБ.