Той е!

Вместо император на Пловдив, Камбуров стана император на голмайсторите

Охулван от едни, възхваляван от други, Мартин Камбуров е легенда. Легенда на Локомотив (Пд). Не успя да стане императора на Пловдив, заради което от жълто-черната половина в града още го бъзикат. Но пък стана император на голмайсторите.

За четвърти път в своята кариера, и за трети път с екипа на любимото му Локо, Камбуров е №1 в България при стрелците.

Хубав-лош, свършил или несвършил с футбола, той продължи да бележи. Направи го въпреки проблемите на Лаута.

Треньорът Сашо Станков се усъмни в мъжествеността му. Смело обяви пред медиите, че е отказъл да играе срещу ЦСКА, но пък не разкри каква е истинската причина за това. А Станков я знае отлично. Тя е същата причина, заради която и той самият ще си тръгне днес от Лаута.

А истината е една! Миналата седмица си тръгнаха Камбуров и Тунчев, днес ще си тръгне Станков, утре може би Коко Динев. Но последните двама никога повече няма да се върнат на Лаута. Никога повече няма да получат и най-малката подкрепа от Лаута.

Докато точно обратното важи за първите двама. Рано или късно Камбуров отново ще е тук – както Зума, Гочо, Аян. Както Васил Камбуров и Красимир Димитров. Защото сърцето му все още е черно-бяло и винаги ще си остане такова. Въпреки изрази от рода на „ЦСКА си е ЦСКА”.

Същото важи и за Тунчев. Двамата с Мартин могат да ходят като императори на Лаута, защото те са Императорите в Локо. И винаги са добре дошли в Локо!

А дали същото важи за Коко и Станков...