Бизнесменът Тодор Маринов се самоуби със скок от 15 етаж в к-с „Славейков”

Мъжът остави сираче 2-годишното си дете

34-годишният бургаски бизнесмен Тодор Маринов сложи край на живота си като скочи от 15 етаж на блок № 46 в к-с „Славейков”. Инцидентът е станал в около 3 часа сутринта вчера. Търговецът, който върти фурна за тестени закуски е скочил през терасата. Тялото му е паднало върху бетонната козирка на блока, под която се намират офисите на голяма банка.

От жестокия удар той е починал на място. Картината е била страшна. Тялото на мъжа е било буквално размазано и разчленено на части. Съседи разбрали, че нещо се случва от шума който чули от падането и удара в бетона. Веднага повикали полиция и линейка, но Тодор вече бил мъртъв. Съседи разказаха, че Тодор Маринов бил щастливо женен. Семейството живеело на 15 етаж, откъдето той скочил. Имали детенце на две години.Той бил добре финансово и никой от блока не знае дали е имал парични или други проблеми. Освен бизнеса със закуски, Тодор бил съдружник с баща си в магазин за хранителни стоки. Търговията им вървяла добре. Не е изключено обаче семейството да е имало дългове или банкови кредити, за които близките им да не са знаели.
Хората в к-с „Славейков” са потресени от случилото се. Те коментират с тревога, че това е поредното самоубийство на млад човек. За последните два месеца в Бургас сложиха край на живота си поне петима души. Първа бе 16 годишната ученичка Милица, която се самоуби също със скок от 12 етаж и загина на място. След нея черните хроникьори регистрират случая с медицинската сестра Валя, която бе открита удавена. А след нея и мистериозното самоубийство на американката Алиша Григорова, омъжена за българин.