Нравствена полиция на токчета закопча 30 с белезници в „Слънчев бряг”

Двама диджеи "арестувани” за секси поведение

Ослепителни полицайки на високи токчета закопчаха с белезници 30 души в дискотека „The 1” в курорта „Слънчев бряг”. Проверките се разиграха миналата нощ, а  всички „задържани” подписаха предупредителни протоколи, с които се задължиха да намалят излъчвания сексапил. Зрелищната акция е на „Нравствения отдел”, който отговаря за диско-зоната „Какао Бийч” на Южния плаж в „Слънчев бряг”.

В екипа на униформените са три дами, въоръжени с белезници, гумени палки и проницателен поглед. Триото хубавици с къси панталонки и високи токчета следи зорко дали купонджиите спазват благоприличие. Който излезе извън нормите рискува да се озове окован в белезници. Сексапилни тоалети и изкусителни танци на дансинга са сред основните прегрешения, които създават работа на „Нравствения отдел”.

„Проверките” в „The 1” ще продължат до края на сезона. Тази вечер отново ще се проведе акция. От „Нравствения отдел” планират поне по две проверки всяка седмица.

Любопитен факт е, че всички арестувани, без изключение изпадат във възторг, щом дамите им щракнат белезниците. Освен това те държат и да запечатат паметния момент със снимка за спомен. Проблемът се решава на момента, тъй като жриците на реда водят със себе си и фотограф, който документира „нарушителите”. След това на прегрешилия се съставя протокол, в който се вписва името на  „нарушителя” и се описва подробно за какво точно е бил арестуван.

В списъка на „арестантите” вече попаднаха и двамата диджеи в „The One” – диджей Цеци и диджей Лъки.

Най-много актове са съставени за „Прекомерно сексапилно поведение” и „Несъобразено изкусителни танци”. На второ място по издадени фишове са дамите, които попадат в графа „Оскъдно сексапилно облекло” и кавалерите с „Наднормена мускулна маса”.

Белезниците щракват още и за прегрешения като „Прекалено съблазнителен поглед” и „Изкушаващо сексапилна усмивка”.

Едно от най-тежките „нарушения”, за които следят униформените моралистки е „Сексапилно превъзходство от общ характер”.