Андреа Бочели пристига в България със съпругата и дъщеричката си

Концерът му у нас ще бъде в края на август

Андреа Бочели ще пристигне в България заедно със съпругата си Вероника и 2-годишната си дъщеричка Виржиния. Това съобщиха организаторите на концерта на музиканта у нас на 31 август на стадион "Българска армия". Съпругата на звездата е и негов мениджър. Той не се отделя от най-малкото си дете и го взима със себе си за всичките си концерти. Доверени хора от екипа на световноизвестния тенор са пристигнали в София, за да изберат апартамента, в който ще отседне звездата по време на престоя си тук.

Мениджърите от компанията на звездата са разгледали най-луксозните хотели и ВИП-апартаменти в столицата, за да изберат най-подходящото място за настаняване на семейството. Единствените поставени условия са били за просторна спалня, както и за голяма стая, която да бъде пригодена в детска. Финалният избор обаче ще бъде направен от съпругата на Бочели, която се грижи както за комфорта на мъжа си, така и за бизнес делата му. Дотогава обаче всички избрани ВИП-места ще останат ангажирани и никой друг няма да може да ги запази за последните дни от месец август.

Продукцията за концерта на Бочели в София тежи 150 тона, които ще бъдат докарани с 20 камиона, пише БТА. На сцената на стадион "Българска армия" заедно с Маестрото ще излязат и над 130 българи от оркестъра и хора на "Класик ФМ" - над 70 оркестранти и 60 певци. Освен тях, другите българи, които ще се качат на грандиозната сцена, ще бъдат сопраното Светла Василева и Магдалена Калчева от китарното дуо "CARisMA", които са лично откритие на Бочели.