Андреа Бочели отседна в голф клуб

Плътно до тенора, съпругата му и децата им е и италианският кулинарен спец шеф Джузепе Ломушо

Андреа Бочели и семейството му са отседнали в ултралуксозен апартамент, намиращ се в голф комплекс на 20 минути от София. Там ги посрещнаха кожена спалня, огромни полилеи и електрическо пиано, пристигнало специално от Германия.
Плътно до тенора, съпругата му и децата им ще бъде и италианският кулинарен спец шеф Джузепе Ломушо. Той ще следва звездата и на концерта му в неделя на стадион "Българска армия". Готвачът ще приготвя на място автентични ястия от италианската кухня. Заради това зад сцената на стадиона е предвидено изграждането на истинска кухня.

Тенорът, който в момента е на диета, беше заявил първоначално в менюто си пилешко, риба и салата, но явно дни преди шоуто си в София е решил да наруши режима с италиански вкусотии. Преди концерта например певецът и семейството му ще бъдат сюрпризирани с талятели с телешко рагу, телешко бонфиле на скара със сос от пресни горски гъби, талията ди поло от бут със сос от пресни гъби и за десерт ¬ сочно тирамису по най-стара рецепта.

Тази вечер Андреа Бочели ще пее за българската публика на стадион „Българска армия“.
Гостуването на италианския оперен певец първоначално беше обявено за 30 май в зала "Арена Армеец", но поради големия интерес се наложи събитието да бъде преместено на място с повече капацитет.