ГЕРБ превзе "Бузлуджа" (ВИДЕО)

Време е да разчупим стереотипа, който гледаме вече 25 години

Една от мечтите на всички симпатизанти на ГЕРБ се сбъдна днес в Добрич – Бузлуджа бе превзета. Но не паметникът, където БСП организира своите събори и митинги, а улица „Бузлуджа" в Добрич. Една от най-пострадалите улици от наводнението в Добрич бе изпълнена от кандидати за народни представители от ГЕРБ, които чакаха няколко часа собственика на разрушена къща да даде разрешение за нейното разчистване, съобщи ИА Добруджа.
Вече трети ден сред най-активните в работата е третият в листата на Добрич Димитър Николов.
Той е от Балчик, по професия е IT специалист, от 8 години работи в КК Албена като системен администратор. Завършил е информатика в Пловдивския университет и магистратура, специалност „икономика на строителството" във ВИНС Варна.
Разликата между компютъра и кирката е огромна, но и в двата случая е най-важно да бъдеш в помощ на хората. Голям жест от ПП ГЕРБ е, че дава шанс на младите хора. Не само в Добрич, но и в цялата страна в лисите на ГЕРБ има много млади и образовани специалисти. Защото именно ние сме хората, които можем да променим страната си. Време е да разчупим стереотипа, който гледаме вече 25 години. България е страхотна страна и какво ще бъде нейното бъдеще, зависи от нас младите хора, подчерта Димитър Николов.