Старозагорец проби на кастингите в "Гласът на България"!

Дани вече е в отбора на Орлин Горанов!

19-годишният старозагорец Дани Чуков впечатли менторите на популярното тв риалити за откриване на певци "Гласът на България". В първата вечер на формата Дани се яви пред публиката и треньорите с българска песен "Към една жена" и спечели интереса към себе си на Десислава и Орлин Горанов. Старозагорецът с кадифен глас предпочете да продължи напред в отбора на Орлин Горанов.
Но не само неговото изпълнение впечатли зрителите. Дани се яви в шоуто заедно с пирятелката си Стефани. Тя пя в конкурса за таланти преди него. Пловдивчанката също се представи силно и продължава напред в състезанието.
След изпълнението си в първата вечер на "Гласът на България" Дани написа във Фейсбук "Емоцията е уникална! Много е вълнуващо хораа, уникално изживяване е!!!".
Пред Starazagorautre.bg Дани разказа, че до последно е криел от родителите и близките си, че се е записал да участва в музикалния формат, защото е искал да ги изненада и определено е успял да направи това. Сега е щастлив, че всички го подкрепят и се радват на успеха му.
Най-голямото му притеснение е било как ще бъдат приети от публика и екип двамата със Стефани. Но сега е щастлив да признае, че е попаднал сред прекрасни хора, които един на друг се подкрепят и обнадеждават.
За избора си негов ментор да е Орлин Горанов, Дани разказа, че като фен на балканската музика, всъщност е искал да избере Десислава, тъй като тя е един широко скроен изпълнител. Но на сцената сърцето му казало "Орлин е!". "Той е много точен и невероятен човек", разказва за големия български певец Дани.
От участието си в "Гласът на България", 19-годишният старозагорец очаква да добие още повече опит на сцена и за работа в екип. Казва, че не съжалява за нищо, само е много щастлив, че ще има шанс да радва хората, с това, което прави.
Старозагорският таланант се занимава с музика от над 10 години и определено пеенето е голямата му слабост. Тази година е завършил Търговската гимназия "Св. Княз Борис Търновски" в Стара Загора, а вече е приет да учи "Маркетинг" в Икономическия университет във Варна.
Съвсем скоро Дани ще се изправи в битките на "Гласът на България", което е втора сериозна стъпка пред участниците.
Starazagorautre.bg пожелава успех и стиска палци на Дани в пътя му към славата и успеха!