Истината за Иво Аръков блесна, Евгени Минчев го награби

Аръков може и да крие наклонностите си към представителите на своя пол, но по-близките му приятели са наясно, че не се занимава само с жени

Тачо и Линдарева се карат, а Евгени Минчев намазва в суматохата. „ВИП Брадър" е поредното доказателство, че където има омраза, има и обич. На фона на разразилите се скандали и раздадените шамари, една любов разцъфна. Става въпрос за Евгени Минчев и Иво Аръков, които отпразнуваха рождения ден на актьора много по-приятно, отколкото Тачо, Жени и Зорница Линдарева, пише Всеки ден.

Докато пред камерите с пълна сила се развихряха разправиите между бившите любовници, Евгени и Иво се награбиха абсолютно необезпокоявано и незабелязано от останалите. Паркетният лъв и бившият възлюбен на Мика Стоичкова се прегръщаха много повече от приятелски. Ласките между тях бяха доста неочаквани предвид това, че няколко часа преди партито Минчев заяви, че не харесва въобще Аръков и дори не искал да присъства на празненството.

„Тоя михлюзин мързелив, въобще не искам да имам общо с неговия рожден ден. Само спи, сере и се хили. Това е!", нареждаше Евгени.

„Минчев винаги е харесвал Аръков и всички обиди, които ръси по негов адрес, бяха повече начин да му привлече вниманието и нищо повече. Явно слуховете, че са имали повече от забежка преди няколко седмици, малко преди да влязат в риалитото, ще се окажат верни", коментират запознати. Bulgariautre.bg писа многократно за съмнителната сексуална ориентация на самозваното актьорче Иво Аръков.

ЦЯЛАТА САГА ЗА ИВО АРЪКОВ И НЕГОВАТА ПРИКРИТА СЕКСУАЛНОСТ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен