Съквартирантите смятат Иво Аръков за мижитурка

Мика не се интересува от Иво, казала го на Венета Райкова

След днешния вот в номинациите на „Вип Брадър” стана ясно, че най-мразените в луксозният Образцов Дом са Евгени Минчев и Иво Аръков. От съквартирантите най-много негативи натрупаха още Зорница Линдарева и Наско Месечков, но техните номинации са плод на неразбраност, а не на недолюбване както е при първите двама.

С избухванията, обидите и безпардонното си поведение след втората чашка, най-много номинации натрупа Евгени Минчев, но тъй като е член на „Политбюро”, той е имунизиран и ще си седи още в Къщата.

Останалите трима бяха изгонени, но това беше само за пред съквартирантите. Оказа се, че те не излизат на свобода, а отиват директно в грозната реалност на „Трудово Възпитателния Лагер”, където ще играят ролята на партизани и ще имат за задача да развиват подривна дейност спрямо соц елита.

Основните аргументи на съквартирантите изказани на номинациите в изповедалнята по адрес на бисексуалният актьор са, че изглежда невидим, мълчалив и прикрит. Страхува се да се разкрие и не взима никаква активност, тоест е пасивен и лицемерен. Други пък коментираха, че се държи предпазливо. като  внимава за всяка своя постъпка и дума пред камерите.

И съквартиранти и коментатори в студиото изразяват мнение, че това е държание на страхливец и мижитурка. В номинацията си самият той предложи за изгонване Наско Месечков, защото бил влюбен в Мика, „две момчета влюбени в едно момиче” нямало как да споделят една къща.

В студиото на лайфа Венета Райкова веднага контрира, че вече никой не се интересува от него, още повече Мика, която споделила пред нея, че не иска да има нищо общо с него повече и „той е затворена страница за нея”.

Единствените незасегнати от номинациите останаха Ива Екимова и „Мистър България” 2009 Мартин Мартинов.