Иво Аръков и Евгени Минчев - любов и омраза! (ВИДЕО)

Двамата нежни мъже рониха сълзи прегърнати на фона на песента на Емил Димитров „Ако си дал”.

Истински взрив от чувства видяха зрителите на „Вип Брадър” в събота вечер от екрана на NOVA. Смесени чувства, нежна мъжка любов, а след това изпепеляваща омраза се изредиха за броени часове между Евгени и Иво.

След като Аръков се разнежи и допусна Минчев в прегръдките си, той внезапно се отдръпна и започна да обяснява, че бил разбран грешно. Ден по-рано актьорът ронеше сълзи на рамото на Лорда, който само чакаше удобен момент, за да обвие парфюмирани ръце около врата на самеца от Гебедже. Светкавично последва публично, почти любовно обяснение от страна на Евгени Минчев, който дори посвети стихотворение на Аръков и сподели, че е облизал сълзите от бузата му.

На следващата вечер обаче недораслият актьор започна да се обяснява, че нямал такава ориентация и Минчев е сгрешил в преценката си за него. Светският хроникьор превключи на речник, с който си общуват гейовете помежду си и му заговори в женски род.

Вбесен от „псевдомачовщината” ватмана обясни на Аръков каква "евтина актриса" е и че е станал известен само благодарение на това, че "е бит и е лизал две шунди". Ивчо се опита да запази самообладание, но Лорда му се закани да му стъжни живота и му обяви война.

На няколко пъти светският лъв заплаши Иво да спре с играта „защото знам и не ме карай да разкажа...”. Това, за което Минчев намеква е информация получена от известна певица и бивша любовница на актьорчето.

Преди няколко дни по време на редовно живо включване по „Диема Фемили”, имахме шанс да чуем, как Минчев обяснява на Албена Вулева, че знае за истинската сексуалност на „Ива Аръкова”, както той сам се изрази, и че „театрото” му е пределно ясно и прозрачно. На Лорда му било омръзнало да гледа зле изиграните сценки на мъжественост на Аръков.

На въпросителното изражение на своята събеседница, Минчев отговори с обяснението, че знаел за хомосексуалността на бледия младеж от негова бивша любовница, известна певица и бивша приятелка на самия Минчев, с която вече не се понасяли.

За съжаление на зрителите, в този момент разговорът бе заглушен и цензурата на иначе риалити предаването ги лиши от края на историята, която разказа Минчев.

Сигурни сме, че ако анализираме малко по-дълбоко отношенията и чувствата на двамата мъже, наяве ще изплуват камъните тежащи на вратовете им, дърпащи ги към дъното на собствената им самозаблуда, но ние смятаме да бъдем по-повърхностни.

Опиянен от атмосферата, вълнението и веселбата на партито си Аръков забрави за театъра, който играе в къщата. Маската му на „мачо” се изхлузи в краката му и той потъна в дълбока и мазна гейска прегръдка с Лорд фон Бул. Подкупващите сълзи на паркетния лъв накараха актьорчето също да заплаче заровил лице в скута на видния ПР.

Но, за какво плачеше Иво Аръков? От завист, че не може да бъде себе си както прави Евгени Минчев? От яд, че няма смелостта да признае истинската си същност, дори само пред себе си? От безсилие, че не може да се отдадена истинската си природа, след като е избрал да играе ролята на Дон Жуан пред хората, макар и да не е такъв?

Поговорихме си за любовта, но от къде се появи и тази омраза в „заглавието”?!

Усещаме, че Иво мрази себеподобните си защото няма смелостта да се самоопредели като такъв и да захвърли зле нарисуваната маска на хетеросексуален.  В очите му ясно се чете омразата му към нежните мъже, вероятно защото го изкушават силно, а некадърно скалъпената роля на Распутин му пречи да задоволи сексуалните си желания и да бъде удовлетворен както всеки мъж в разцвета на силите си.

Прочетохме тази силна емоция премесена с малко неприязън и щипка съжаление дори и зад жълтите очила  в очите на бившият трамваен водач. Ако разбрахме нещо за Евгени Минчев, то това е, че Лорда най-много мрази фалшивите хора и лицемерието им, или поне така иска да си мислим за него.

Постановката на Аръков в стил „аз съм хетеро” дразни отрасналият сред видни столични гейове ПР, най-вероятно след толкова години опит той се е научил да надушва себеподобните от километри и неговият гей радар мига и пищи силно когато покрай него минават Иво Аръков и Наско Месечков.

Омразата към безсилието да си признаеш пред себе си и пред обществото какъв си и да бъдеш себе си е основната причина, Евгени да изригне срещу доскорошния си „любимец”, да започне да се гаври с него и да го заплаши с публична война в медийното пространство.

Евгени Минчев даде ясен знак, че знае много за скритата сексуалност на Иво Аръков и скоро ще разкаже голяма част от това, което знае.

Чудим се и се маем, любов ли е това или омраза?!