Аръков преспал с двама травестити в Париж

Слуховете за неговата бисексуалност, предизвикаха тайна мисия в "Голямата Уста"

Иво Аръков имал гореща сексуална вечер с двама травестита наведнъж по време на посещение  в Париж. Той отишъл в столицата на любовта за да снима филм, но незнайно как се натъкнал на екзотични „жени” с пениси, те го омагьосали и така той прекарал нощта при тях играейки си на "скрий банана".

Тази история сигурно ви звучи невероятно, но може и да не е далече от истината щом редакторите на „Голямата уста” я спуснаха като сценарии от случка, която "откритието" на родния театър да разиграе.

В петъчната вечер по време на късното коментарно шоу на „Вип Брадър”, водещата Венета Райкова повика актьорчето от Гебедже в изповедалнята и му постави тайна мисия, с която да изпробва артистичният му талант.

Задачата на набедения за секссимвол бе да влезе разтроен при Ели Гигова и да поиска съвет, защото в студиото имало двама френски травестити, които разказват как се е забавлявал бикънектния участник с тях във френската столица преди време.

Неуверен и неубедителен Иво събуди Гигова и започна да и се обяснява несвързано. Само състоянието на полусън спаси некадърната игра на Аръков от разкриване на тайната мисия.

Повечето от коментаторите в студиото бяха на мнение, че театралът не заслужава дипломата си от НАТФИЗ, и се учудиха как е получил ключова роля в сериал на bTV.